Tijana Bogićević i Mark Robertson: Medeni mesec na Bahamima

Tijana Bogićević i Mark Robertson: Medeni mesec na Bahamima

Autor: | 13/04/2015

0


Pevačica Tijana Bogićević prošlog meseca stala je na "ludi kamen" i sudbonosno "da" izgovorila kolegi Marku Robertsonu, sa kojim je bila u vezi godinu dana. Poznata Novosađanka i njen partner organizovali su venčanje u Bostonu, a ubrzo nakon svadbene ceremonije uputili su se na prvo bračno putovanje.
Novopečeni supružnici otputovali su na Bahame gde provode svoj "medeni mesec".
Tijana je svojim prijateljima na Instagramu otkrila kako provodi dane na ovoj egzotičnoj destinaciji, a nedavno je za naš magazin govorila o tome kako je upoznala svog supruga, svadbi i planovima za budućnost.
- Sa Markom sam se upoznala 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok sam ja tada bila stalni član njegovog benda. Nastavili smo kontakt preko društvenih mreža, a pre godinu dana počeli smo intenzivnije da se čujemo. On je ubrzo došao kod mene u Srbiju, pa ja kod njega u Ameriku, a venčali smo se na prvu godišnjicu vezeŽeleli smo da naše venčanje bude u velikoj kući, gde će biti smešteni svi gosti i ispunili smo sebi želju. Imali smo tridesetak zvanica, a pošto moji roditelji i najbliži prijatelji zbog komplikovane procedure oko dobijanja viza nisu mogli da budu sa nama, organizovali smo im direktan prenos slavlja preko Jutjuba. Nadam se da ćemo sledeće godine napraviti svadbu i u Srbiji. Planiram da život nastavim u Americi jer smatram da ću se ja bolje snaći tamo nego Mark u Srbiji - rekla je Bogićevićeva za "Hello!", i istakla da je nju i njenog supruga spojila muzika, te da su oboje umetničke duše.

Autor: Life Content
Foto: Tijana Bogićević / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin