Andrija Milošević: Nemam vremena za venčanje

Andrija Milošević: Nemam vremena za venčanje

Autor: | 14/04/2015

0


Andrija Milošević
je dane Vaskrsa iskoristio da predahne sa najmilijima, pre svega sa devojkom i koleginicom Sandrom Tomić. Tridesetšestogodišnjak vredno radi, ali se kod njega to očigledno i isplati. Naime, nedavno je kupio prostran stan na Banovom brdu u Beogradu.
- Radim i živim od svog rada i ništa manje ili više od toga. Živimo jednostavno lepo i sigurno, ali to zahteva poštovanje i maštu, emociju i zrelost - objašnjava Andrija.
Andrija i Sandra zajedno igraju u predstavi "Majstori, Majstori", koja je nedavno premijerno izvedena. Ponosni su što zajednički rad ne utiče na njihovu ljubavnu vezu. Na pitanje kada će se venčati glumac sa osmehom kaže da za to nemaju vremena.
- Sandra i ja ne volimo da planiramo. Srećni smo zajedno. Imamo našu emotivnu bazu. Meni je važno da pored sebe imam nekoga ko me razume. Radimo i dišemo punim plućima, zabavljamo se i podržavamo jedno drugo. Deca će doći jednog dana, kad viša sila naredi - kaže glumac za "Blic".
Posle kratkog predaha čeka ga povratak na posao, a trenutno najviše vremena posvećuje monodrami "Zlatni lančić od bižuterije", koju izvodi po Srbiji i regionu.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti