Ajreland Boldvin demantuje da su slavni roditelji krivi za njen odlazak na rehabilitaciju

Ajreland Boldvin demantuje da su slavni roditelji krivi za njen odlazak na rehabilitaciju

Autor: | 16/04/2015

0


Ajreland Boldvin
 završila je u centru za odvikavanje od droge i alkohola. Devetnaestogodišnja kćerka Aleka Boldvina (58) i Kim Bejsinger (61) odlučila je da promeni način života, a na lečenje ju je odvela majka.
Ajreland je na svom Tviter profilu napisala da je na lečenju zbog emotivnih trauma. Iako u većini ovakvih ustanova nije dozvoljeno korišćenje Interneta, pacijenti u centru u Malibuu, gde je Ajreland smeštena, mogu da koriste mobilne telefone, te je manekenka veoma aktivna na društvenim mrežama.

- Izgleda da se oporavljam od intenzivnog noćnog života, malo ću se odmoriti, a možda dobijem i smrznuti jogurt - našalila se kćerka poznatih glumaca na svoj račun.

Nakon što su se u medijima pojavile spekulacije da je loš odnos sa roditeljima bio razlog za njen odlazak u centar za rehabilitaciju, ona je na Tviteru oštro demantovala ovakve priče.
- Ovo je poslednje što ću reći o svemu što se trenutno dešava. Moji roditelji, moja maćeha Karmen i prijatelji bili su uvek tu za mene. Samo da znate... Nikada nismo napustili jedni druge - napisala je na svom profilu na Tviteru i objavila fotografiju na kojoj je u centru za lečenje, u svojoj sobi sa slavnim ocem Alekom.
Manekenka je naglasila da će jednog dana, kada bude spremna, ispričati šta je dovelo do "emotvnih trauma" zbog kojih je završila na rehabilitaciji, ali da to sada ne može da učini.

Autor: Life Content

Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Alek Boldvin

Pročitajte još