Irina Šajk: Šoping u društvu majke Olge

Irina Šajk: Šoping u društvu majke Olge

Autor: | 23/04/2015

0

Manekenka Irina Šajk zbog poslovnih obaveza sve češće boravi u Njujorku. Ipak, dvadesetdevetogodišnja Ruskinja ima vremena i za privatan život te je juče uslikana dok je s majkom Olgom  Šajhlislamovom bila u kupovini. Nekadašnja devojka Kristijana Ronalda rano je ostala bez oca Valerija, rudara po zanimanju, pa je njena majka morala da, osim nastave muzičkog koju je predavala u osnovnoj školi u Irininom rodnom gradu Jemanželisku, pronalazi dodatne poslove da bi prehranila kćerke. Nakon raskida sa najboljim fudbalerom današnjice lepa manekenka sve češće je u društvu majke koja joj je, pored sestre Tatjane, oduvek bila najveća podrška.

Međutim, američki mediji navode da su izlasci u šoping sa majkom i prijateljicama rezervisani za dnevna druženja, te da se manekenka sve češće može videti u noćnom provodu u društvu glumca Bredlija Kupera. Par je nedavno viđen na ''Brodveju'' gde su se tokom praćenja predstave držali za ruke.
Četrdesetogodišnji glumac i Irina intenzivno se druže od kada je on raskinuo vezu sa Suki Voterhaus, i navodno je od tada u vezi sa Irinom.

Autor: Life Content

Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Irina Šajk