Katarina Šišmanović uživa u obilasku znamenitosti Moskve

Katarina Šišmanović uživa u obilasku znamenitosti Moskve

Autor: | 23/04/2015

0

Posao voditeljke emisije "Sve za ljubav" omogućio je Katarini Šišmanović da prateći tuđe životne priče proputuje skoro čitavu planetu. Zaštitno lice "Emotion" produkcije i Pink televizije učestvovalo je u brojnim pomirenjima, susretima i iznenađenjima koje su jedni drugima priređivali gledaoci ove emisije, a mnogi od priloga snimljeni su širom Evrope.
Ipak, putovanja koja najviše prijaju tridesetdvogodišnjoj Kragujevčanki jesu ona na koja odlazi u društvu svog emotivnog partnera Gorana Stamenkovića. Poznato je da vlasnik produkcije "Emotion" ne voli da se eksponira u javnosti, te je Katarina na fotografijama sa putovanja koje objavljuje na društvenim mrežama najčešće sama, s obzirom na to da par veoma brižljivo čuva svoju intimu i uživa u obnovljenoj vezi.
Atraktivna brineta danas je stigla u Moskvu i odmah obišla čuveni Crveni trg, gde je pozirala ispred Kremlja i velelepnog hrama Vasilija Blaženog. Kulturno istorijski spomenici i obeležja ruske prestonice bez daha su ostavile lepu novinarku koja nije krila oduševljene zbog posete prelepom gradu podignutom na istoimenoj reci.

Autor: Life Content

Foto: Katarina Šišmanović / Instagram; Katarina Šišmanović / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još