Fatalna zavodnica: Sve ljubavi Severine Vučković

Fatalna zavodnica: Sve ljubavi Severine Vučković

Autor: | 29/04/2015

0

Pevačica Severina Vučković nedavno je proslavila 43. rođendan, a mediji u regionu pišu da je konačno pronašla ljubav svog života. Seve uživa u vezi sa deceniju i po mlađim Igorom Kojićem, sinom srpskog folk pevača Dragana Kojića Kebe.
- Zaljubljena sam do ušiju. Čini se da traje ceo život - rekla je pevačica za hrvatski nedeljnik "Story". Navodno par su upoznali zajednički prijatelji tokom pevačicinih nastupa u Beogradu i ljubav je ubrzo "planula".
Ova informacija podstakla je medije da se još jednom prisete svih značajnih momenata u ljubavnom životu najintrigantnije Hrvatice današnjice.
Severina je bila verena čak pet puta. Njena prva ljubav bio je Alen Marin - pevač grupe "Kojoti". Par je u vezi bio devedesetih godina prošlog veka dok je Seve bila popularna samo u rodnoj Hrvatskoj. Romansu su prekinuli bez većih skandala.
Nakon raskida sa Alenom, pop zvezda uplovila je u romansu  sa hrvatskim preduzetnikom Milanom Lučićem. Severina je od njega na poklon dobila konja, a 2004. godine našla se u središtu skandala nakon što je u javnost dospeo kućni video koji je par snimio na jahti. U trenutku kada je video plasiran u medije Severina je bila verena za preduzetnika Srećka Vargeka. Uprkos tome što joj je u početku pružio podršku, par se ubrzo razišao.

Godinu i po dana Severina je bila u vezi sa Matom Čuljkom. Sedam godina mlađi ekonomista zaprosio je Seve, a iako su svi očekivali venčanje par je raskino nekoliko dana pre pevačicinog 35. rođendana.
Već sledeće godine srce ove zavodnice osvojio je Slavkom Šajinović. Par se verio i počeo da gradi zajednički dom u Opatiji, ali je Seve krajem 2010. prekinula dvoipogodišnju romansu. Severina je tada upoznala srpskog "kralja bakra" Milana Popovića u kojeg se zaljubila dok mu je pevala na rođendanskoj proslavi. Biznismen je bio peti muškarac koji je zaprosio atrktivnu Splićanku. On je verio Severinu 2011. godine prstenom od roze zlata, a već u februaru sledeće godine dobili su sina Aleksandra. Raskinuli su godinu dana kasnije zbog nepomirljivih razlika u karakteru.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti