Patrik Dempsi: Otkriven razlog odlaska iz popularne serije

Patrik Dempsi: Otkriven razlog odlaska iz popularne serije

Autor: | 30/04/2015

0

O razlozima iznenadnog odlaska Patrika Dempsija iz serije "Uvod u anatomiju" nagađa se već danima. Izvor blizak producentkinji Šondi Rajms tvrdi da su glumca izbacili iz ove lekarske sage zbog kašnjenja na set i zaboravljanja teksta, čime je usporavao snimanje. Glumčev lik gine u saobraćajnoj nesreći krajem 11 sezone, a četrdesetdevetogodišnji Dempsi je, uprkos potpisanom ugovoru na još godinu dana, napustio ekipu. Zbog toga su usledila pitanja zbog čega odlazi. Ali, on nije želeo da daje objašnjenja, a o celom timu s kojim je dosad sarađivao imao je samo reči hvale.
Nakon emotivnog odlaska, on je izjavio da se najbolje slagao sa svojom serijskom suprugom, glumicom Elen Pompeo, te da mu je serija promenila život iz korena.
- Elen i ja imali smo divnu hemiju i zbog toga su Derek i Meredit bili tako neodoljiv par. To je jednostavno magično. Ta magija postojala je od početka i trajala je do kraja, svih 10 godina. Mi smo zaista bili kao bračni par - rekao je dirnuti glumac suznih očiju.
Inače, u životu popularnog glumca tokom prethodnih nekoliko meseci dogodilo se mnogo promena, te je pored napuštanja seta ove serije, otišao i iz porodičnog doma, jer se razveo od supruge Džilijen.
Dempsi se trenutno nalazi u Belgiji gde pokušava da pronađe mir nakon turbulentnog perioda koji je doživeo na poslovnom i privatnom planu.

Autor: Life Content

Foto:  Ellen Pompeo / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: patrik dempsi

Najnovije vesti