Dženifer Lopez i Kasper Smart planiraju venčanje od tri miliona dolara

Dženifer Lopez i Kasper Smart planiraju venčanje od tri miliona dolara

Autor: | 04/05/2015

0

Atraktivna pevačica i glumica Dženifer Lopez i koreograf Kasper Smart nedavno su obnovili svoju vezu, a već planiraju da se venčaju. Pevačica je nedavno je nastupala na dodeli "Billboard Latin Music Awards 2015", koje se daju muzičarima latinoameričkog porekla. Nakon nastupa, pevačicu je Kasper Smart izveo na večeru u jedan prestižni restoran u Majamiju.
Američki tabloidi pišu kako Dženifer planira da se u decembru uda za Smarta i tvrde da pevačica planira venčanje od tri miliona dolara.
I dok su brojni fanovi Lopezove oduševljeni što je staroj ljubavi pružila novu šansu, jedan američki tabloid objavio je informaciju da je njihov raskid bio farsa, te da su sve vreme bili u tajnoj vezi. Spekulacije o tome da razlaza nije ni bilo dodatno je podgrejalo Kasperovo nedavno pojavljivanje na premijeri animiranog filma "Home", za koji je Dženifer otpevala naslovnu numeru. Kao povod za lažiranje prekida dugogodišnje romanse navodi se davanje publiciteta novim projektima koje su promovisali prethodnih meseci.

Autor: Life Content

Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti