Ženi se Marko Bulat

Ženi se Marko Bulat

Autor: | 17/05/2015

0

Pevač Marko Bulat rešio je da stane na ludi kamen sa Marijom Nikolić, s kojom se zabavlja nekoliko meseci. Kako kaže, nije mu trebalo mnogo vremena da se odluči da sklopi drugi brak, jer je odmah znao da sa policijskom službenicom želi da provede ostatak života.
- Nije mi se dalo prvi put da postanem otac, a nadam se da će me ovoga puta bog pogledati. Marija nije u drugom stanju, ali i ona i ja želimo da dobijemo decu, što je i suština sklapanja braka. Ne razumem one koji misle drugačije - kaže pevač.
Ističe da će svadbu organizovati za najuži krug prijatelja i familije i da će za deset dana sklopiti samo građanski brak.
- Zasad je samo izvesno da će nas venčati matičar. Nećemo praviti veliku svadbu, već samo ručak u restoranu uz neku lepu muziku. Srećan sam što se opet ženim, i što pored sebe imam normalnu devojku u ovo suludo vreme koje kvari ljude - kaže Marko.
Njegova buduća supruga ima razumevanja i za njegovo fanatično obožavanje „Star Wars” sage. Zato nas je zanimalo da li će se na venčanju pojaviti u odelu koje će krasiti neki detalj iz ovog filma.
- Neću se venčati u kostimu iz „Ratova zvezda“, ali sigurno neću ni u odelu. Možda budem u farmerkama ili patikama - završava kroz smeh.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: marko bulat