Dejvid Linč nastavlja snimanje kultne serije "Tvin Piks"

Dejvid Linč nastavlja snimanje kultne serije "Tvin Piks"

Autor: | 17/05/2015

0


Prema pisanju sajta "Didžital spaj", produkcijska kuća "Šoutajm" potvrdila je da će Dejvid Linč režirati nastavak kultne serije "Tvin Piks", koji će imati više od devet epizoda nego što je prvobitno planirano.
- Ponovo se događa - poručio je putem Tvitera Linč, koji je nedavno napustio projekat nezadovoljan visinom finansijske podrške.


- Dejvid će režirati celu stvar koja će ukupno trajati više od devet sati - kazao je predsednik "Šoutajma" Dejvid Nevins, navodeći da snimanje počinje "odmah".
- Prokleta šolja kafe koju su Mark Frost i Dejvid skuvali je bolja nego ikad. Bilo je vredno čekati na "dokuvavanje", a šolja je veća nego što smo očekivali - izjavio je Nevins.
Originalna serija, emitovana tokom 1990. i 1991, nominovana je za 14 Emija i dobila je izvanredne kritike, kao ostvarenje koje deli televizijsku istoriju na "pre i posle", zahvaljujući pre svega savršenom scenariju i glumačkoj ekipi.
Godinu dana nakon prekida serije, snimljen je film "Tvin Piks: Vatro hodaj sa mnom", koji je, na veliko razočarenje fanova, dao malo odgovora na pitanja vezana za poslednjih sedam dana života glavne junakinje, Lore Palmer.

Izvor: Tanjug
Foto: Guliver / Getty Images; Promo

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: dejvid linč

Pročitajte još