Elizabeta Kanalis otkrila da će postati majka devojčice

Elizabeta Kanalis otkrila da će postati majka devojčice

Autor: | 18/05/2015

0


Elizabeta Kanalis
, nekadašnja devojka Džordža Klunija, čeka svoje prvo dete sa suprugom Brajanom Perijem. Tridesetšestogodišnja italijanska voditeljka i glumica srećnu vest o prinovi objavila je na društvenim mrežama. Ona je otkrila da će dobiti devojčicu i zahvalila se fanovima koji su joj pružili podršku nakon što je u junu prošle godine izgubila bebu.
- Tako sam uzbuđena što mogu da podelim ovaj trenutak sa vama. Moj suprug i ja smo presrećni jer ćemo dobiti devojčicu - otkrila je ona na Instagramu.


Prošle godine pružili ste mi mnogo ljubavi, hvala vam na tome. Nadam se da će ovog puta sve biti u redu - istakla je na Fejsbuku.
Pošto je u junu prošle godine izgubila dete, Elizabeta je izjavila da se nada da će jednog dana zasnovati porodicu i već u septembru se udala za Perija.
- Svim ženama koje prolaze kroz ovo poručila bih da ostanu jake jer život ide dalje i niko nije kriv za to. Budućnost je puna iznenađenja i sreće. Uvek postoji nada - rekla je tada italijanska lepotica.
Elizabeta nije otkrila kada će njena naslednica doći na svet, a američki paparaci su odmah nakon objave radnosnih vesti uslikali zgodnu brinetu tokom šetnje Los Anđelesom. Ona je za tu priliku odenula široku haljinu ispod koje se nazirao trudnički stomačić.


Autor: Life Content
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti