Večeras finale: Marija Šerifović savetuje Bojanu Stamenov na "Evrosongu"

Večeras finale: Marija Šerifović savetuje Bojanu Stamenov na "Evrosongu"

Autor: | 23/05/2015

0

Put Bojane Stamenov do finala "Evrosonga" uopšte nije bio lak, pogotovo jer su joj mnogi predviđali debakl. Međutim, u nju je verovala Marija Šerifović, koja joj je najveća podrška u Beču, a sve vreme joj je davala savete o nastupu i ponašanju na sceni.
- Ona mi je najveća podrška! Hvala joj na svemu! Zahvaljujući njoj, imam veće samopouzdanje, naučila me je i pokazala kako treba da nastupam i kojom tehnikom da se vodim. Potpuno sam sigurna u sebe - rekla je Bojana nedavno za "Alo".
Pevačica večeras nastupa pod rednim brojem osam i jedva čeka da izađe na scenu, a veruje da će ponoviti uspeh iz 2007. godine, kada je Marija Šerifović dovela to takmičenje u našu zemlju.
- Volela bih da pobedim, pa da budem domaćin i voditelj takmičenja sledeće godine u Beogradu. To bi mi donelo veliku sreću i radost, kao i sama činjenica da bi "Evrosong" 2016. godine bio u mojoj domovini - izjavila je Bojana.
Podsećanja radi, pre prve polufinalne večeri, Bojanine šanse na kladionicama bile su veoma male, a nakon nastupa i prolaska u finale, kvota za klađenje na našu predstavniju je porasla i Bojana je postala jedan od glavnih favorita.
Bojana Stamenov ima fanove iz celog sveta, a podrška premijera Srbije Aleksandra Vučića ju je posebno obradovala. Naime, Vučić je na svom Tviter nalogu uputio javnu podršku Bojani i poželeo joj sreću tokom finalne večeri ovog muzičkog takmičenja.
- Nisam u mogućnosti da u subotu uveče prisustvujem finalu "Evrosonga". Svim srcem želim da pobedi Bojana Stamenov i vrati "Evrosong" u Srbiju - napisao je Vučić, a njegovu poruku su lajkovali i retvitovali Bojanini fanovi.

Izvor: Alo

Foto: Bojana Stamenov / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti