Nina Badrić dirnula obožavaoce porukom iz francuskog svetilišta Lurd

Nina Badrić dirnula obožavaoce porukom iz francuskog svetilišta Lurd

Autor: | 24/05/2015

0

Poznata pevačica Nina Badrić rešila je da u okviru posete Francuskoj, osim Monaka, poseti i Lurd, mali trgovački grad u podnožju Pirineja. Lurd je čuveno katoličko svetilište na jugu Francuske, zbog pećine u kojoj se 1858. godine, kako se veruje, 14-godišnjoj Bernadeti ukazala Bogorodica. Mnogi hodočasnici na svom putu obavezno posete ovaj grad, pa ga zato smatraju trećim najposećenijim centrom katoličanstva. Nina se na svom putovanju kroz Francusku našla upravo ovde, pa je na Instagramu objavila fotografije sa tog mesta i duboku poruku za sve njene pratioce:
- Kroz život sam spoznala da smo tako mali i nevažni. Da postoji puno veća sila od nas samih i da stalno i iznova moramo zahvaljivati na daru života kojeg živimo. Zahvalna sam na mnoštvu darova koje sam dobila. Ja sam sretna žena. Svi smo mi isti bez obzira tko bili i čime se bavili. I kada pobjeđujem i kada gubim, klečim samo pred Bogom i Majkom i uvijek se zahvaljujem na svemu. I na pobjedama i na porazima. Jer sve mogu u Onom koji me jača.
Ovaj njen komentar mnogi pratioci na Instagramu su podržali i i složili se sa Nininim stavom, a većinu je dirnula pevačicina iskrenost i skromnost.

 

Autor: Life Content
Foto: Nina Badrić / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: nina badrić

Pročitajte još

Najnovije vesti