Igor Kojić: Prvi porodični selfi sa Severinom i Aleksandrom

Igor Kojić: Prvi porodični selfi sa Severinom i Aleksandrom

Autor: | 28/05/2015

0


Severinina sestričina Mia Popović diplomirala je turizam na privatnom fakultetu VERN u Zagrebu, a u Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" cela porodica prisustvovala je dodeli diploma, piše hrvatski portal "24sata".
Pored pop zvezde, promociju diplomaca pratila je i Mijina mama i pevačicina sestra Marijana, njihova majka Ana Vučković, nekoliko porodičnih prijatelja, ali i Igor Kojić s kojim je Seve u vezi četiri meseca.
Igor je pre odlaska na ovaj događaj na Instagramu podelio fotografiju njihovih outfita - Severinine haljine i odela za sebe i pevačicinog naslednika Aleksandra. Mladi fudbalski menadžer navodno je unajmio stan u Zagrebu i pokušava da se zbliži sa Severininim trogodišnjim sinom. Navodno, Seve je sinu objasnila kako je Igor njen "posebni prijatelj".
Dok se porodica fotografisala pomoću "selfi" štapa, Igor je strpljivo držao u naručju Aleksandra koji je plakao. Porodica Vučković veoma brzo je prihvatila Igora, bivšeg golmana i sportskog menadžera iz Srbije. Slično je bilo kad je Seve započela vezu s beogradskim preduzetnikom Milanom Popovićem (49), s kojim ima sina. On je, nakon suđenja oko starateljstva izjavio da jedva čeka da Severina nađe novog partnera.
- Daj Bože da je nekoga našla. Samo neka je ona srećna, svima će nam biti bolje - rekao je nedavno "srpski kralj bakra" koji je odustao od tužbe u kojoj je tražio da mu pevačica vrati novac koji je uložio u njenu karijeru.
Inače, pevačicina sestričina Mia Popović živela je sa Severinom dok je studirala u Zagrebu. Njena majka, nekadašnja novinarka, Marijana Vučković - Popović sa suprugom živi u Beogradu i sa sestrom je veoma bliska. Mia je nakon diplomiranja dobila posao u Zadru i ubrzo se seli u Dalmaciju.

Autor: Life Content
Foto: VERN / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti