Žan Klod Van Dam i Gledis Portuges odustali od razvoda

Žan Klod Van Dam i Gledis Portuges odustali od razvoda

Autor: | 02/06/2015

0


Žan Klod Van Dam
(54) i njegova supruga Gledis Portuges (57) pomirili su se zahvaljujući "ljubavi i porodičnim obavezama" i svom braku dali još jednu šansu.
- Moja porodica je još uvek na okupu. Previše je razvoda oko nas i to je vrlo loše za decu. Par mora pronaći rešenje bez obzira o čemu se radilo - izjavio je poznati glumac čija je supruga kao razlog za razvod braka navela nepomirljive razlike.
Par ima dvoje zajedničke dece - sina Kristofera (27) i kćerku Bjanku (24) i za njih to ne bi bio prvi razvod - prvi put su se venčali 1987. i bili u braku do 1992. godine, a pomirili su se i ponovno venčali 1999. S bivšom suprugom Darsi Lapjer holivudski superstar ima i naslednika Nikolasa.
Inače, Žan-Klod čak pet puta izgovorio je sudbonosno "da" - od 1980. do 1984. godine bio je oženjen Marijom Rodrigez, zatim je tri meseca proveo u braku s Sintijom Derderijan, a od 1987. do 1992. u prvom braku s Gledis. Dve godine posle razvoda venčao se s Darsi, s kojom je navodno imao aferu dok je još bio oženjen s Gledis, a par se razveo posle tri godine turbulentnog braka, da bi se Žan-Klod ponovno vratio svojoj voljenoj Gledis.

Autor: Life Content
Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti