Andrija Prlainović sa suprugom i kćerkom odmara u Herceg Novom

Andrija Prlainović sa suprugom i kćerkom odmara u Herceg Novom

Autor: | 26/07/2015

0

Naš proslavljeni vaterpolista Andrija Prlainović iskoristio je prve slobodne dane da uživa u društvu supruge Ivane Čuljković i njihove osmomesečne kćerke Đurđe. Bračni par šetao se ulicama Herceg Novog, njihovog rodnog grada. Jednom od naših najboljih "delfina" nije silazio osmeh sa lica, pa se vidi da su mu vreme sa njegovim damama na moru i kratka pauza pred Svetsko prvenstvo u Kazanju veoma prijali. Ovo je prvi put da je dvadesetosmogodišnji sportista fotografisan sa dve godine mlađom suprugom i njihovom naslednicom otkako je mala Đurđa došla na svet u novembru prošle godine. Da Andrija uživa u roditeljskoj ulozi, vidi se po fotografijama na kojima ponosni otac koristi svaki trenutak da poljubi i nasmeje svoju mezimicu.

Privatni život Prlainović je oduvek držao daleko od očiju javnosti, pa tako i venčanje upriličeno u uskom krugu rodbine i prijatelja 5. avgusta prošle godine. Par se na večnu ljubav zakleo u Beogradu, a opštinskom venčanju na Voždovcu prisustvovali su samo kumovi poznatog para. Bračni partneri uskoro će proslaviti prvu godišnjicu skladnog braka, a uoči venčanja Ivana je izjavila da se između nje i njenog izabranika ljubav rodila na prvi pogled.

- Naša ljubav počela je pre devet godina u srednjoj školi. Zvuči kao kliše, ali kada sam ga prvi put videla, znala sam da je to to - rekla je bivša manekenka neposredno pred njihovo venčanje.


Kada su rešili da stanu na "ludi kamen", Andrijina supruga bila je u šestom mesecu trudnoće, a glavni razlog što su ubrzali organizaciju svečanog čina je da bi Ivana dobila potrebne papire za selidbu u Italiju, gde Prlainović igra za klub "Pro Reko". Oni su želeli da budu zajedno nakon što svet na dođe mala Đurđa, pa je sklapanje braka igralo važnu ulogu kako bi Ivana nesmetano boravila u Italiji.

Vaterpolista je tada istakao da planiraju i veliku svadbu, na kojoj će ugostiti kolege i prijatelje, na dan kada budu krstili kćerku. On je tada otkrio kako se osećao dok je sa suprugom iščekivao dan kada će Đurđa doći na svet:

- To je nešto najlepše što može da se desi svakom paru. U poslednje vreme misli su mi zaokupljene samo time i više ništa ne može da pokvari našu sreću. Presrećni smo.

Pošto je njihova naslednica još mala, Ivana supruga za sada ne može da bodri sa tribina kada on igra važne utakmice. Andrija je poznat u javnosti po tome što ne voli da eksponira privatni život, no, očigledno je da skladan bračni par uživa u svim radostima koje pruža odrastanje njihove naslednice.

Komentari (0)

Loading
Zvezdana Milovanović Svet