Danijela Martinović zbog vrtoglavice zadržana u bolnici

Danijela Martinović zbog vrtoglavice zadržana u bolnici

Autor: | 12/08/2015

0

Danijela Martinović u javnosti se poslednji put pojavila prošlog vikenda, kada je održala koncert u Tisnom.

Pevala je i plesala na bini i kao i uvek svojim nastupom publiku dignula na noge, poput vrhunskog profesionalca, sa širokim osmehom, a dok je delila autograme, niko nije mogao ni da pomisli da šarmantna Splićanka jedva stoji na nogama, piše Jutarnji.hr.

Pevačica iza koje je uspešna 26-godišnja muzička karijera, žena koju je pokojni kompozitor Đorđe Novković uvek izdvajao kao muzičarku impresivnog raspona glasa i nepogrešive intonacije, danas kaže da ona drugačije ni ne zna.

 - Ma, mogu i bombe s neba padati, ali ja moram održati svoj koncert i ne smem da izneverim svoju publiku - kaže Danijela, koja je na nastup došla pravo iz bolničke sobe, gde je dva dana bila hospitalizovana zbog poremećaja orijentacije u prostoru.

 - Prvi napad vertiga imala sam pre godinu dana i tri meseca. To se nekako saniralo i nekako sam nastavila da normalno živim sve do prošle nedelje, kada me je u stanu u Zagrebu uhvatila slabost praćena jakom vrtoglavicom. Sve to dogodilo se dok sam bila sama kod kuće, a u prvom trenutku nisam mogla ni da se setim koga bih mogla da pozovem. Ovo je vreme kada su svi na godišnjim odmorima, isključenih telefona. Jako mi se vrtelo, imala sam osećaj kao da sve pliva oko mene. Kada se to malo smirilo, setila sam se jedne prijateljice koja ove vruće dane provodi u Zagrebu. Kada sam je nazvala i rekla joj kako se osećam, istog trenutka mi je rekla da ne smemo čekati i da moramo požuriti do bolnice - priča Danijela, koju su nakon pregleda neurolozi odlučili da hospitalizuju.

U bolnici je provela dva dana i jednu noć, a onda je lekarima objasnila da mora otići na koncert u Tisno.

 - Bend je već krenuo na put, publika je čekala taj koncert i nisam mogla da je izneverim - priča pevačica, po koju je u Tisno nakon nastupa došao dugogodišnji momak Petar Grašo i odvezao je u njihov splitski dom.

- Tu se osećam sigurno. Svi me maze i paze. Tu su Petar, moja mama, naši prijatelji... Svi oni paze na mene, teraju me da ležim u krevetu, a iako bi mi to inače teško padalo, moram priznati da ih sada slušam jer pijem lekove protiv vertiga od kojih sam sve vreme jako pospana. Svesna sam, naravno, da ću na jesen morati da uradim opsežne analize, kako bi se ustanovilo zbog čega imam napade vrtoglavice. Zasad lečimo posledice, dakle moramo otkriti uzrok. A dok sve to traje, itekako postajem svesna da je zdravlje najdragocenije što svi mi imamo. Vertigo, koji me drugi put dosad oborio u postelju nije, hvala Bogu, najgora ni najteža bolest na svetu. Ali, ja se sada ne osećam sigurnom, jer se bojim da me opet ne uhvati. Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da mi se to dogodi u šetnji gradom ili za volanom automobila - kaže Danijela Martinović.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Printscreen hellomagazin