Četvrt veka na sceni Toni Centinski proslavio emotivnim koncertom u pulskoj Areni

Četvrt veka na sceni Toni Centinski proslavio emotivnim koncertom u pulskoj Areni

Autor: | 12/08/2015

0
arhivska fotografija

Dugočekivani, ujedno i najemotivniji koncert Tonija Cetinskog, kojim je proslavio 25 godina karijere, održan je sinoć u predivom ambijentu pulske Arene, u jednom od najimpozantnijih amfiteatara sveta, na pozornici koju je specijalno za ovu priliku dizajnirao arhitekta Ante Vrban.

Čak dva i po sata publika je pevala uglas mnogobrojne Tonijeve hitove i tako ga nagradila za ovu godišnjicu. Procena je da je bilo prisutno oko 7.500 posetilaca. Gost iznenađenja bio je makedonski pevač David Temelkov. On je učesnik poslednje sezone regionalnog "X Faktora Adria", s kojim je Toni Cetinski izveo veliki hit "Lagala nas mala", koji je u originalu Toni pevao s Tošetom Proeskim.

Tokom večeri nizali su se hitovi kao što su "23. Prosinac", "Blago onom ko te ima", "Caruso", "Umirem 100 puta dnevno", "Kad žena zavoli", "Ja sam zaljubljen", "Tebe ne bih mijenjao", "Krik" i poslednji singl "Mjesečar" za koji je na koncertu, zajedno s publikom snimao i video spot. Osim publikom, amfiteatar je bio ispunjen i posebnom energijom koja je vladala tokom celog koncerta u kojem su uživali obožavaoci iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Nemačke, Austrije i Švajcarske.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: toni cetinski

Najnovije vesti