Raša Novaković ponovo zaprosio Gocu Tržan

Raša Novaković ponovo zaprosio Gocu Tržan

Autor: | 15/08/2015

0

Goca Tržan i njen partner Raša Novaković izgovoriće sudbonosno "da" 20. septembra.

Budući supružnici ne haju previše za tradicionalne običaje, ali su sada, nakon veridbe pre dve godine, organizovali intimni čin prosidbe dok su brodom plovili oko Beograda.

Raša je poželeo da iznenadi svoju buduću suprugu, pa je organizovao prijatno druženje na brodu na Savi za Gocu i njenu ćerkicu Lenu, koju obožava.

- Želeli smo da provedemo lep dan s prijateljima, kao što to i inače radimo, ali desilo se nešto specijalno jer sam ponovo doživela da me Raša pita da se venčamo. Na taj način betonirali smo sve planove i precizirali datum - priča Goca i dodaje da smatra da je čin sklapanja braka samo formalnost, ali u skladu sa svojim temperamentom i celokupnim stilom, odlučila je da posebnu pažnju posveti odabiru burmi.

- Pošto volim krupnije i neobične komade nakita, sama sam osmislila kako treba da izgledaju naše burme, ali videćemo koja zlatara to može da nam napravi - priča Goca i iskreno dodaje da ovog puta ne želi da se venča u crkvi, jer joj taj način vezivanja nije od krucijalne važnosti.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin