Nikola Đuričko u novoj sezoni hit serije sa Šonom Binom

Nikola Đuričko u novoj sezoni hit serije sa Šonom Binom

Autor: | 15/08/2015

0


Zana Marjanović, Goran Kostić i Nikola Đuričko u Pragu snimaju novu sezonu američke hit serije “Legende”(Legends) u produkciji TNT-a.

Reč je akcionoj tv seriji u kojoj glavnu ulogu tumači Šon Bin, široj javnosti poznat kao Ned Stark iz serije “Igra prestola”(Game of Thrones).

Mnogi su sigurno zapazili hashtag #DontKillSeanBean (Nemojte ubiti Šona Beana) koji je TNT promovisao na društvenim mrežama. Premda je glumac poznat po raznolikim scenama smrti koje je odigrao u mnogobrojnim filmovima i serijama (plemiću Starku odrubljena je glava u “Igri prestola”, Boromir je prostreljen u “Gospodaru prstenova”), TNT-ev novi junak je u seriji “Legende” još uvek živ.

Martin Odum (Šon Bin) je tajni agent koji se za svaki novi slučaj transformiše pa se, promenivši identitet, infiltrira u neprijateljske redove. Ali, njegov pravi identitet je doveden u pitanje…

- Iako smo limitirani ugovorom i sa javnošću ne možemo deliti detalje našeg angažmana i opis uloga u projektu, možemo reći da smo veoma srećni što smo deo ovako jednog velikog projekta - izjavila je Zana Marjanović za Večernji list.

Anđelina Džoli je učinila zaista mnogo za glumce sa ovih prostora. Otvorila im je vrata svetskih projekata, a oni zauzvrat svojim talentom, upornošću i posvećenošću plene pažnju i interes američkih i evropskih producenata.

Ekipa bosanskohercegovačkih glumaca je jedna od najvećih u projektu. Osim Zane Marjanović i Gorana Kostića u ekipi serije su i glumci Adnan Hasković, Muhamed Hadžović, Igor Skvarica i Zoran Dragićević.

- Nadam se da ćemo početi više ceniti domaće glumce. Divne se stvari događaju, naši glumci igraju u velikim filmovima i serijama i šalju pozitivnu sliku o svojoj zemlji, a osim nas nekoliko izuzetaka, javnost nikako da im pokloni važnost i poštovanje koje zaslužuju - izjavila je Zana.

Takođe, Marjanovićeva se nada da će BiH na primeru uspešne Češke, konačno shvatiti da umetnost generalno, a naročito produciranje filmova i serija može biti vrlo profitabilan biznis u koji se itekako isplati ulagati.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!; Guliver / Getty Images hellomagazin