Jelena Rozga i Stjepan Hauser: Prava ljubav ili marketinški trik?

Jelena Rozga i Stjepan Hauser: Prava ljubav ili marketinški trik?

Autor: | 27/08/2015

0

- Istina je da smo zajedno. Stjepan je divan, srećni smo i zaljubljeni.

Ovim rečima je Jelena Rozga otkrila da je u vezi sa Stjepanom Hauserom. Pre nekoliko godina Jelena je tvrdila da ima dečka u Grčkoj, a pripisivali su joj i vezu s Ivanom Huljićem. Često su ga viđali kod nje u stanu, a on ju je i vozio jer ona nema položen vozački ispit. O njihovom odnosu je rekla da je samo prijateljski. Prošle godine je govorila da ima dečka, ali njene komšije ga nikada nisu videle. Nagađalo se da pevačica nikad nije bila u vezi.

- Teško mi je da poverujem da nije imala dečka sve ovo vreme. Ali kada je neto prilika, onda se to mora pokazati. To pravilo važi za sve - kaže medijska savetnica Ankica Mamić.

Ona dodaje da je Hauser za Rozgu prilika koju treba pokazivati. U tome vidi razlog zašto je pevačica do sada skrivala partnere, dok za violončelistu javno objavljuje da je srećna i zaljubljena nakon nekoliko nedelja poznanstva. Psihoterapeut Vladimir Gruden analizirao je njihovu prvu zajedničku fotografiju.

- Dok Hauser želi da pokaže da je osvojio Rozgu, ona deluje jako nesigurno - pročitao je govor tela novopečenog para Vladimir Gruden.

On dodaje da iako je Jelena nasmejana, do izražaja dolazi njena rezervisanost, a trebalo bi da bude oduševljena, a možda je reč i o laganom strahu od onoga šta će se dogoditi. Za Hausera kaže da je prilično oduševljen plavokosom pevačicom.

- Izgleda iskreno iako je vrlo ponosan na to što ju je osvojio – zaključuje Gruden.

Estradni menadžer Zoran Škugor smatra da je reč o marketinškom triku.

- PR treba i njemu i njoj. Može ona da nastupa u klubovima, ali ne joj ne polazi za rukom da rasproda dvorane - smatra Škugor.

On dodaje da je ta veza neodrživa jer je od 365 dana u godini, Hauser 250 na putu, a kad dođe u Hrvatsku, neće juriti za njom po malim mestima u kojima ona nastupa. Uveren je da je dosad imala partnere.

- Bojala se da joj ne padne rejting kod muškaraca pa ih je krila - uveren je Škugor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!, Instagram hellomagazin