Anabela Atijas: Zdravlje mi je sada trajno narušeno

Anabela Atijas: Zdravlje mi je sada trajno narušeno

Autor: | 11/09/2015

0


Anabela Atijas
morala je da napusti  rijaliti šou "Farma" zbog zdravstvenih problema.
- Imam astmu već pet-šest godina. To sam ranije olako shvatala, ali zdravlje mi je sada trajno narušeno. Jutros sam imala napad, bila sam u Kliničkom centru, ali nisam očekivala tako loše rezultate - setno je rekla Anabela za "Blic".

Pevačica žali što je odustala od borbe za 50.000 evra.
- Primala sam terapiju svakodnevno, ali morala sam da izađem. Svesna sam da nikada neću u potpunosti ozdraviti, ali moram da pazim na zdravlje, a to na "Farmi" nisam mogla. Bila sam spremna za igru, da naučim nešto novo i da ojačam, ali tamo su uslovi života mnogo teški. To na televiziji ne izgleda tako, ali verujte mi da je strašno. Smetaju mi seno, prašina, promaja... Morala sam da se izolujem. Želela sam da izdržim, ali nije vredelo... - kaže Anabela.

Anabelu je dočekao bivši muž Gagi Đogani, koji se starao o njihovim kćerkama dok je ona bila na najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji.

- Dobrodošla kući - rekao joj je denser i poljubio je.

Najstarija kćerka Luna obradovala se majčinom dolasku i sve vreme ju je grlila. Anabelin sadašnji muž Andrej je s najmlađom kćerkom Blankicom u Sarajevu, ali poručio joj je da će odmah doći u Beograd.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Hello!

Pročitajte još