Suzana Mančić: Želim da 15 godina veze sa Simeonom proslavim u Indiji

Suzana Mančić: Želim da 15 godina veze sa Simeonom proslavim u Indiji

Autor: | 13/09/2015

0

Voditeljka i spisateljica Suzana Mančić i njen partner Simeon Ocomokos odlučili su da kraj leta provedu na romantičnom putovanju na Sirosu. Malo grčko ostrvo idealna je lokacija za trenutke udvoje koji jako prijaju skladnim partnerima posle odmora koji su proveli u društvu prijatelja i Suzaninih kćerki Teodore i Natalije Kunić.

- Iskoristili smo poslednje dane leta da se kupamo i sunčamo. Bili smo smešteni u hotelu sa malom privatnom plažom na kojoj nema gužve, a večeri smo provodili u dugim šetnjama ili obilascima ostrva - počinje priču Suzana.

- Ostrvo Siros je dugo bilo pod venecijanskom vlašću tako da je slično dalmatinskim primorskim mestima. Ima divnih restorana i prelepih starih kuća jer su ovde nekada živeli brodovlasnici i kapetani. Najzanimljivije mi je bilo to što u gradu Sirosu, koji ima svega dvanaest hiljada stanovnika, postoji malo pozorište koje je replika "Milanske skale".

Romatični trenuci uz vino i sveće nisu izostali na putovanju, ali Suzana priznaje da je posle petnaest godina veze njoj i njenom partneru vrlo teško da iznenade jedno drugo.

- Kada ste toliko dugo sa nekim, nema mnogo mesta za iznenađenja. S obzirom na to da nas dvoje ne živimo kao konvencionalni par i da smo često razdvojeni, putovanja na kojima smo sami nam veoma prijaju - kaže Suzana, koja se sprema da krajem godine obeleži petnaestogodišnjicu veze sa Simeonom, a njena želja je da tim povodom otputuju u Indiju. Posebna joj je želja da poseti Tadž Mahal.

Pre odlaska na slavljeničko putovanje, atraktivnu plavušu očekuje još jedan značajan događaj - njena starija kćerka Teodora sprema se za preseljenje u Njujork.

- Teodora odlazi na master studije, a pošto imam rodbinu u Njujorku, mislim da mi njen odlazak neće tako teško pasti. Rekla mi je da se navikavam na njeno odsustvo. Došla su takva vremena da deca putuju po čitavom svetu i moramo to da prihvatimo - zaključuje najpoznatija "loto" devojka, koja je tokom leta završavala pisanje svog trećeg romana.

 

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!
Tagovi: Suzana Mančić

Pročitajte još