Slavlje u čast desetogodišnjice ljubavi

Slavlje u čast desetogodišnjice ljubavi

Autor: | 18/09/2015

0


Najbliži prijatelji bračnog para Meljničenko iz čitavog sveta, kao i njihova uža i šira rodbina, pristigli su krajem leta u mondensku švajcarsku turističku destinaciju Sent Moric, kako bi podelili radost sa svojim domaćinima Sandrom i Andrejom, koji su povodom destogodišnjice njihovog braka priredili predivan vikend u čast ljubavi svim svojim prijateljima.

Među mnogobrojnim uglednim zvanicama našli su se Eva Kavali, supruga kreatora Roberta Kavalija, kao i australijska pop zvezda Kajli Minog, koja je jedne večeri zabavljala goste, da bi sutradan mikrofon prepustila starijoj koleginici Šer. Zabavu nije propustila ni svetski slavna manekenka Nataša Poli, koja je trenutno svetski top-model broj jedan, kao ni naša manekenka Mina Cvetković, zatim srpski stilista i buker, i Sandrin dugogodišnji prijatelj, Peđa Govedarica, modna urednica „Harper’s Bazaara“ i blogerka Veronika Hejlbruner sa izabranikom Džastinom Ošoom, dizajner cveća Erik Buterbaug i mnogi drugi.

Zvanično najbogatija Srpkinja na svetu i poznati ruski milijarder bili su odlični domaćini, koji su svojim prijateljima osmislili sva tri dana uzbudljivog dešavanja i nezaboravnog druženja. Organizovali su im izlete koji su uključivali i planinski ručak u prirodi, ali i poklonili im nezaboravne muzičke užitke uz legendarnu Šer i Kajli Minog.

- Smatram privilegijom to što imam fantastične prijatelje koji mogu da mi priušte da na njihovoj proslavi ugledam Kajli Minog i Šer. Kajli je preslatka, ali kada je izašla Šer, postalo mi je jasno zašto je ona živa legenda. Nikada nisam mislila da ću izbliza videti tu ženu. Osvojila je „Oskara“, „Gremi“ i sve što se u šou-biznisu može osvojiti, a deluje tako jednostavno - prepričava Nina utiske sa glamurozne godišnjice svojih prijatelja i navodi da se i sama latila mikrofona.

- Sandra mi je rekla: „Uživaj, odmaraj se. Svi te teraju da pevaš, a ja to nikada neću činiti.“ U jednom trenutku, međutim, kada se sklonio menadžment Kajli Minog, maznula sam mikrofon. Otišla sam i kod didžeja i rekla mu: „Sada ti i ja zajedno nastupamo“. Uzvratio mi je: „Ko si ti?“ Vratila sam istom merom i rekla mu: „A ko si ti“ - prepričava uz osmeh harizmatična hrvatska muzička zvezda


- Sandra i Andrej su super. Poznajem ih niz godina. Njih dvoje vole da dele privilegiju svog života na visokoj nozi sa mnogobrojnim prijateljima. Najvažnije mi je, međutim, da mi je sa njima uvek prijatno jer su jednostavni i neopterećeni ljudi. Oni imaju privilegiju da imaju mnogo novca, a, s druge strane, imam i prijatelje koji nemaju novca, ali u oba slučaja je bitno da se energije poklapaju - kaže Badrićeva za „Hello!“ posle povratka sa glamurozne trodnevne proslave čiji je glavni deo održan u luksuznom hotelu „Bardutt’s palace“, gde su svi gosti ujedno bili i smešteni. Sve zvanice će dugo još prepričavati nezaboravno druženje uz bogat muzički program, luksuzno i romantično uređenu hotelsku salu, gde je nastupala Šer uz bogat gala meni i tortu u obliku srca, dužine preko dva metra.

Predivni vikend pun ljubavi je u potpunosti prijao popularnoj Nini Badrić.

- Predivno su nas ugostili. Bilo je divota prisustvovati tako lepom događaju u čast njihove ljubavi - kaže Nina, koja je intenzivnije druženje sa Meljničenkovima otpočela krajem 2009. kada je u Moskvi pevala na svadbi Sandrinog mlađeg brata Milana Nikolića. Prve večeri Sandrine i Andrejove desete godišnjice skladnog braka bilo je osmišljeno i druženje u hipi stilu, pa su sve zvanice na sebi imale takav autfit, odeću sa cvetnim dezenom, što su rado ponele, budući da je u svetskim modnim krugovima upravo hipi stil bio apsolutni modni imperativ leta.


Meljničenkovi su prisutnima još jednom pokazali da iskreno uživaju u svojoj sreći, uz trogodišnju kćerkicu Taru, rođenu 29. maja u porodilištu „Lenval“ u Nici. Mala naslednica popularnog para bila je glavna na plesnom podijumu, sve dok od slatkog umora, usled đuskanja, nije poželela da je mama Sandra odvede na spavanje. I baš kao što su ruskim i svetskim medijima zanimljivi zbog raskošnog života, Sandra i Andrej su, nasuprot tome, omiljeni među svojim prijateljima zbog svoje spontanosti i jednostavnosti.


Ipak, daleko od toga da raskoš i glamur nisu bili glavni začini velelepne proslave u Sent Moricu, u kome Meljničenkovi od pre nekoliko godina imaju svoju kuću u kojoj borave zimi. Sandra je na centralnoj proslavi godišnjice braka nosila smaragdno zelenu „Versace couture“ haljinu, inspirisanu komadom kakav je pre više od dve decenije ponela i na maturi posle završene srednje škole. Sandra je u međuvremenu postala i zaljubljenik u vrhunska umetnička dela i kolekcionar, pa nije tajna da spava na nameštaju iz 18. veka pored dve prelepe slike „Vodeni ljiljani“ iz istoimene kolekcije čuvenog impresioniste Kloda Monea. Haljine visoke mode njen su izbor za glamurozne proslave širom sveta zbog toga što, kako kaže, voli da na taj način pruža doprinos razvoju te grane modne industrije.

- Mnoge devojke kupuju kolekcije „pret - a - porter“, ali na revijama visoke mode nikada ih nisam videla. Zatim se pojavljuju u modnim kućama kao što su „Chanel“, „Dior“, ali nema ih kod „Gyvenchyja“ i „Lacroixa“. Ja sam tamo jedina iz ruskih krugova. Haljine koštaju od petnaest hiljada do trideset hiljada evra. Potrebno je finansijsko ulaganje da bi taj oblik umetnosti opstao i to je moj lični stav - objasnila je u jednom od retkih intervjua svoju modnu pasiju bivša članica grupe „Models“, čiji su gosti fotografije sa trodnevnog gala slavlja objavljivali i na društvenim mrežama, koristeći takozvani haštag pod nazivom „loveweekend“, a sve u sećanje na početak septembra 2005, kada su bivša gospođica Nikolić i ruski milijarder sklopili brak o kome je brujao čitav svet.

Njihovo venčanje i dalje zauzima jedno od top-deset mesta na listi najskupljih poznatih venčanja, a po svemu sudeći i dar koji je Andrej svojoj voljenoj namenio za godišnjicu braka biće jedan od najskupljih poklona ikada budući da je prema pisanju britanskog “Daily maila” za novu jahtu izdvojio oko 400 miliona evra. Nosiće ime “Sailing yacht A” ili “White pearl” I još uvek je u izgradnji. Dugačka je oko 147 metara, dakle skoro jedan i po put duža od fudbalskog terena čime će daleko iza sebe ostaviti 96,35 metara dugu jahtu „Sea Cloud” ali i jahtu „Maltese Falcon“, čiji vlasnik je kapitalista iz Silicijumske doline Tom Perkins. Nova “morska neman” Meljničenkovih imaće i tri jarbola od kojih je svaki pojedinačno veći od najveće sat - kule na svetu, londonskog Big Bena zbog čega njena izgradnja I izaziva posebnu pažnju britanskih medija.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Privatna arhiva, Hello!, Instagram

Pročitajte još