Verica Rakočević dirljivom porukom čestitala rođendan kćerki Eleni

Verica Rakočević dirljivom porukom čestitala rođendan kćerki Eleni

Autor: | 30/09/2015

0


Kreatorka Verica Rakočević danas ima poseban razlog za slavlje. Njena najstarija kćerka Elena Karaman Karić puni 44 godine, a ponosna majka tim povodom uputila joj je dirljivu rođendansku čestitku.

- Na današnji dan u 8 i 20, bio je četvrtak, rodilo se moje prvo dete. Kao beba bila je toliko lepa da su se lekari i babice skupljali oko mene da je gledaju. Onda je prohodala sa sedam meseci, tečno progovorila sa deset, bila najbolji đak u školi i ponosila sam se njome. Ponosim se i danas jer je uspela da, pored svih nedaća koje joj je doneo život, nađe svoj put, bude najbolja mama na svetu i na najsuptilniji način oprosti svima koji joj nisu mogli oprostiti posebnost. Srećan ti rođendan milo moje, ponosu moj!

Dizajnerka enterijera godinama unazad slovi za jednu od najlepših Srpkinja i fatalnu zavodnicu. Devedesetih godina prošlog veka bila je u braku sa proslavljenim fudbalerom "Partizana" Predragom Mijatovićem sa kojim je dobila dvojicu sinova - starijeg Luku, koji se uspešno bavi glumom u Njujorku i mlađeg Andreja koji je preminuo pre šest godina.

Tokom veze sa Andrijom Draškovićem rodila je naslednika Matiju, a već deset godina je srećno udata za Jugoslava Karića sa kojim ima sina Simona.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Hello!; Elena Karaman Karić / Facebook