Mina Lazarević: Bivši suprug Aleksandar mi je najveća podrška

Mina Lazarević: Bivši suprug Aleksandar mi je najveća podrška

Autor: | 01/10/2015

0

 

Mina Lazarević bila je žrtva nasilja u porodici, ali se ne predaje. Nastavlja dalje. Hrabro. Sada sama brine o deci, igra u pozorištu, ima je na televiziji, a odnedavno peva u jednom restoranu.

Odmah na ulazu u restoran u kome nastupa Mina Lazarević očarava njen umirujući glas. Ona stoji dostojanstveno, posvećena je publici za koju peva, ali se u njenim očima vidi seta. I umor.

- Joj, kad biste vi znali gde sam ja sve danas bila… Gostovanje na televiziji, pozorište, a sa dečjeg rođendana došla sam ovde da pevam… Danas mi je dan bio baš naporan - kaže Mina kroz osmeh.

Na pitanje kako joj je sada posle svega što joj se dogodilo i kako uspeva da uskladi obaveze oko posla i dece, koja su sada sa njom, ona kaže:

- Taj period bih ostavila iza sebe. Ružnih stvari ne volim da se sećam. A uspevam nekako da uskladim sve. Uvek sam ja živela ludo i dinamično. Takva sam. Takva je moja energija. Neki dani su jezivo teški, neki su manje teški, ali tempo je brz - kaže Mina.

Ona otkriva i šta joj pomaže da zaboravi ono što je muči.

- Trenutno teško da mogu da preporučim neko mesto za izlazak u Beogradu, osim igraonica i parkića, ali predlažem ljudima da se vrate u pozorište. Pozorište je jedan divan način da se kvalitetno provede veče i da se zaboravi na sve ono što nije bilo lepo tog dana ili u tom periodu. To i jeste njegova svrha i svima bih savetovala pozorište - priča Mina, koja je i pored svega te večeri u duetu sa bivšim suprugom Aleksandrom sjajno zvučala i zabavila mnogobrojne goste.

- Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina. Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači - iskrena je Mina.

Njeni prijatelji kažu da prolazi kroz težak period, ali da se ne da, i da misli na decu.

- Mina je i dalje jako loše i vrlo je depresivna. Svim silama se trudi da se vrati u život, ali ju je sve što joj se dogodilo sa bivšim suprugom previše poremetilo, pa ima trenutaka kad potpuno izgubi volju. Ipak, snagu joj daju deca zbog kojih trenutno mora da bude jaka i da krene dalje - kaže neimenovani izvor blizak Mini Lazarević.

Glumicu je pre dva meseca suprug prvo pretukao, a zatim je s terasa stana pucao iz automatske puške. Minin otac je potom otkrio da je Goran Stanić tog dana bio veoma pijan, ali i da to nije bio prvi put. Nakon što su komšije pozvale policiju, Stanić je završio iza rešetaka i odmah mu je određen pritvor u kom je proveo mesec dana. Kažnjen je s jedanaest meseci nošenja nanogice. Povod za taj Stanićev monstruozni čin bila je navodno - ljubomora.

- Goran je imao veliku sreću da dobije nanogicu jer Mina, prvenstveno zbog dece, nije želela svojim svedočenjem da mu uništi život, što je vrlo lako moglo da mu se desi. On je sada kod svoje majke u stanu i dozvoljeno mu je da izađe samo kad ima predstavu. Ali nikada Mini nije rekao hvala! – kaže izvor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: Mina Lazarević