Majka Suzana presrećna kćerkinom veridbom: Jedva čekam da postanem nana

Majka Suzana presrećna kćerkinom veridbom: Jedva čekam da postanem nana

Autor: | 14/10/2015

0


Legendarna loto devojka Suzana Mančić priprema svadbu za stariju ćerku Teodoru Kunić, koju je nedavno zaprosio njen 20 godina stariji dečko, a jedva čeka i da čuje vesti o prinovi.

- Jao, istina je to što me pitate! Teodora i dečko s kojim je dugo u vezi verili su se u Beču, a ja sam za to saznala dok smo se nas dve vraćale iz bioskopa. Istog momenta sam počela da plačem i nisam mogla da se zaustavim sve do kuće. Isprva mi je bilo žao što se veridba dogodila tako rano, ipak ona ima 23 godine, ali kada je ona srećna, ja sam još srećnija! - kaže Suzana i dodaje da je ćerka nikada nije zabrinjavala kada su u pitanju romantični izbori.

- Teodora je pametna devojka i nikada nije bilo potrebe da brinem. Momak za koga će se, daće bog, udati iz fine je porodice i nema veze s javnim životom. Trenutno su oboje u inostranstvu, a kad se vrate, videćemo gde će Teodora živeti. Zajedno su godinu dana - dodaje Suzana, koju smo pitali da li priželjkuje unuke.

- Jao, kada bude trudna, reći ću joj samo da me dete ne zove "baka" nego "nana". Šalu na stranu, jedva čekam da se sve što je prirodno dogodi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Svet&Style hellomagazin
Tagovi: Suzana Mančić