Lokica Stefanović otkrila zašto ne razgovara sa Čolom

Lokica Stefanović otkrila zašto ne razgovara sa Čolom

Autor: | 20/10/2015

0


Grupu "Lokice" Lokica Stefanović okupila je za televizijski šou Sanje Ilića. Tačnije, Sanja je doveo sve devojke, svoje drugarice, koje su postale Lokičine igračice. Snimale su šou programe, a u novembru 1977. menadžer Maksa Ćatović predložio im je da nastupe sa Zdravkom Čolićem na "Zagrebačkom festivalu". Čola je pevao "Živiš u oblacima", a "Lokice" su u šortsićima koje su same sašile i srebrnim čizmama, igrale pred zabezeknutom publikom u smokinzima.

- Kako je Čolić već snimio album "Ako priđeš bliže", Maksa je predložio da izaberem dve pesme uz koje bi se ploča reklamirala, i osmislim koreografiju. Izbor je pao na "Glavo luda" i "Pjevam danju, pjevam noću". Prvog dana aprila 1978. krenule smo sa njim na turneju "Putujući zemljotres", po stadionima i halama, a probni koncert imali smo 31. marta, na moj rođendan, u zemunskoj hali "Pinki". To je bio kraj sezone emisije "Od glave do pete" koju je vodio Milovan Ilić Minimaks, Čolić je bio pobednik, a specijalna gošća Rafaela Kara. 

Ipak, sa Čolom danas nije u kontaktu. Kaže, prestao je da razgovara sa njom jer je u dokumentarnom filmu "Pjevam danju, pjevam noću" reditelja Jovana Ristića Rice rekla da "Zdravko nije talentovan za igru".

- Kako je film bio o životu Zdravka Čolića, Rica mi je rekao da su svi, počev od prijatelja, preko kolega do učiteljice, toliko "ušećerili" izjave o pevaču, te da ja kažem ono što svi vide - da Čola nije talentovan za igru. I ja u kameru kažem kako Zdravko nije talentovan za igru, ali da se radom i trudom uklopio sa nama i da se na koncertima vidi rezultat tog rada. Međutim, ništa posle tog "ali" nije vredelo. Tom izjavom sam ga, u stvari, izvadila, a on se naljutio namrtvo, mada mi je bio kao mlađi brat. Žao mi je što nije malo talentovaniji za igru, ali je napravio čuda božja svojim glasom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin