Aleksandar Kolarov priznao sina!

Aleksandar Kolarov priznao sina!

Autor: | 03/11/2015

0


Poznati fudbaler Aleksandar Kolarov je pre šest dana, dva meseca od porođaja Kristine Mijačević, priznao sina i dao mu prezime.

- Kolarov i Kristina su raskinuli pre nekoliko meseci, tačnije dok je bila u ranoj trudnoći. Koliko znam, oni su bili u kontaktu i nakon prekida veze, jer se Aleksandar interesovao kako napreduje trudnoća. Kada se porodila, Kristina je sama odabrala ime za bebu, a po izlasku iz bolnice sin se prezivao Mijačević. Međutim, pre šest dana fudbaler je priznao dete i dao mu prezime Kolarov - kazao je izvor.

Izvor takođe navodi da se fudbaler pomirio sa suprugom Vesnom, koja mu je oprostila preljubu, pa kako ne bi opet pali u bračnu krizu morao je sa njom da se posavetuje.

- Svi su se složili da beba zaslužuje da nosi očevo prezime, pa je konačno posle dva meseca došao i taj dan kada je fudbaler priznao dete i dao mu prezime - kazao je izvor.

Izvor ističe da je Kolarov objasnio Kristini da će uvek biti tu za dete, a da se njihov odnos isključivo zasniva na dogovaranju u vezi sa sinom, piše Alo.

- On ne želi da prokocka šansu koju je dobio od svoje supruge. Njoj nimalo nije bilo lako da prolazi kroz sve ovo, pogotovo zbog dece - ispričao je izvor

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin