Bata Živojinović uputio emotivnu poruku reditelju Veljku Bulajiću

Bata Živojinović uputio emotivnu poruku reditelju Veljku Bulajiću

Autor: | 04/11/2015

0

Velikan našeg glumišta Velimir Bata Živojinović jedna je od najpopularnijih poznatih ličnosti ovih prostora na Instagramu.

Uglavnom postavlja stare i retke fotografije sa snimanja nezaboravnih filmova i prestižnih festivala, u čemu mu pomaže unuka Dina, a juče je svom prijatelju Veljku Bulajiću, s kojim je bezbroj puta sarađivao na velikom ekranu, uputio i lepu poruku.

Bata na snimanju Bitke na Neretvi
U Bulajicevoj Kozari igrao je sa Oliverom Markovic


Povod je objavljivanje monografije o proslavljenom zagrebačkom reditelju, pod nazivom “Vlakom bez voznog reda u istoriju filma”. Bulajić je režirao neke od najvećih hitova jugoslovenske kinematografije, kao što su “Kozara”, “Bitka na Neretvi”, “Veliki transport”. U mnogima je igrao, naravno, Bata.

- Čestitam, dragi Veljko! Kada smo zajedno uskočili u "Vlak bez voznog reda" pre skoro 60 godina, započela је jedna divna avantura која još uvek traje. Tvoja monografija to potvrđuje. Želim ti puno uspeha sa njom, puno čitalaca i sačuvanih uspomena koje si sada podelio sa svima. Tvoj Bata – piše u statusu na Instagram profilu čuvenog glumca.

Komentari (0)

Loading
Snezana Ilić Hello!

Pročitajte još

Najnovije vesti