Brak Tonija Cetinskog propao zbog kocke?

Brak Tonija Cetinskog propao zbog kocke?

Autor: | 08/11/2015

0

Prijatelji Ivane Nobilo, bivše supruge Tonija Cetinskog, negoduju zbog opravdanja koja je pevač izneo kao argument zbog čega neredovno plaća alimentaciju za svoju maloletnu ćerku.

- Kao i 300.000 Hrvata, i ja ponekad budem u blokadi, pa se dogodi da se alimentacija ne naplati kroz trajni nalog - rekao je Cetinski.

Njegovi prijatelji kažu da su razlozi zbog kojih mu blokiraju račun visoke rate za kredite koje je podigao za preduzeća bivše supruge.

Njegova bivša supruga je šokirana takvim objašnjenjem jer, tvrdi, Toni ni za jedan od tri kredita nije morao da plati nijednu ratu, piše 24.sata.hr.

Iako mu je bila menadžerka, Ivana, tvrde njeni prijatelji, nikad nije proveravala njegove troškove, sve dok je jedan izvod iz 2011. godine s neuobičajeno visokom cifrom nije šokirao. Tada je pregledala i prethodne izvode, pa je shvatila da je njen suprug u 2011. godini potrošio na kocku 317.853 kune, odnosno više od 40.000 evra.

Pevač je često odlazio u kasina u Zagrebu, Opatiji i Umagu. Najviše je kockao u Zagrebu, gde je u samo jednoj noći, u dva kasina potrošio 31.500 kuna, odnosno nešto više od 4.000 evra.

U Opatiji je za veče znao da potroši i po 17.000 kuna (2.200 evra). Ivanini prijatelji kažu da Toni nije znao objasniti zašto to radi. Nakon nekoliko burnih rasprava shvatili su da je njihovom petogodišnjem braku došao kraj.

Pevač optužbe za kockanje nije želeo da komentriše. Kaže da u interesu njihovog maloletnog deteta ćuti i trpi, kao što je to činio i tokom njihovog braka i, to ističe, "Ivaninih ljubavnih trouglova".

- Toj ženi ništa nije sveto, pa ni naše zajedničko dete. Uvek svoje interese stavlja ispred tuđih, kao što je to radila i u braku - kaže Toni Cetinski.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Svet&Style
Tagovi: toni cetinski