Nataša Kovačević je nova frajla

Nataša Kovačević je nova frajla

Autor: | 11/11/2015

0


Grupa “The Frajle” promovisale su novi album “B strana ljubavi” koje su objavile u izdanju PGP RTS-a.

Ovim CD-om napravile su korak napred pa su neke numere urađene na španskom i francuskom jeziku. Frajle su takođe odlučile da s novim albumom predstave još jednu članicu i to košarkašicu Natašu Kovačević.

- Protekla godina je bila vrlo zanimljiva, sa puno putovanja, ljubavi, poznanstava. Nikada ne znate gde će vas inspiracija naći. Nas je našla na svim tim mestima, uzele smo najbolje i stavile u svaku pesmu. Super je, jer sve te trenutke kroz pesme delimo sa publikom. Drago nam je što je ova naša priča dobila još jednu dobru – humanitarnu stranu, hrabru i neverovatnu Natašu Kovačević- kažu Frajle.


Album “B strana ljubavi” ekskluzivno će se prodavati u "Lilly" drogerijama. Od svakog prodatog diska 150 dinara biće uplaćeno u Fondaciju Nataše Kovačević.

Zakazani su i koncerti: u Beogradu, 3.decembra i u Novom Sadu, 6.decembra imaće humanitarnu notu. Od svake prodate karte 200 dinara biće uplaćemo u Natašinu Fondaciju.

Podsetimo, peta Frajla Nataša Kovačević je posle saobraćajne nesreće ostala bez dela noge ali se zahvaljujući velikoj snazi volje vratila ne samo igranju košarke, već je rešila da se okuša i u muzičkim vodama.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti