Milena: Gura moj Dragan, bolje mu je

Milena: Gura moj Dragan, bolje mu je

Autor: | 11/11/2015

0


- Bila sam sve vreme uz Gagu jer je to za mene najvažnije u životu - rekla je glumica Milena Dravić setnim glasom kada smo je sreli na jednom događaju.

Nije želela da se priseća kroz šta je morala da prođe kad prognoze lekara za njenog supruga nisu bile nimalo ohrabrujuće.

Slavna glumica oseća se malo spokojnije u poslednje vreme nakon dugog vremenskog perioda u kojem je njen suprug Dragan Nikolić imao velike zdravstvene probleme. Glumački bard je prošle godine posle operacije na digestivnom traktu, u više navrata imao i probleme sa plućima. Bio je na aparatima u intenzivnoj nezi, a Milena ga je svakodnevno obilazila i kod lekara se raspitivala o suprugovom stanju.

Za „Blic” glumica otkriva da je Dragan posle višemesečnog bolničkog i banjskog lečenja trenutno kod kuće i da su primetni pomaci.

- Dragan je kod kuće i bolje mu je. Gura - rekla je glumica koja je sve nedaće stoički podnela i bila uz muža kao njegova najveća podrška.

Znajući da Milena i Dragan neguju iskrena prijateljstva u svom esnafu, interesovalo nas je ko ga obilazi.

Takođe, i da li ima onih glumaca koji su ih izneverili u toku Draganove bitke za život.

- Prijatelji ga nisu izneverili, ostali su uz njega kad mu je najteže. Interesovali su se od prvog dana njegove bolesti i bili su tu.

Obilaze ga i interesuju se kako je - istakla je glumica, do sada odlikovana brojnim priznanjima za glumu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin