Oprosti mi što te volim: Željko Bebek želi da se pomiri s Goranom Bregovićem

Oprosti mi što te volim: Željko Bebek želi da se pomiri s Goranom Bregovićem

Autor: | 12/11/2015

0

Najveće rok zvezde bivše Jugoslavije Željko Bebek i Goran Bregović na dobrom su putu da zakopaju ratne sekire i da ponovo zajedno zapevaju.

Prema informacijama Kurir Starsa, prvi pevač legendarne grupe Bijelo dugme i njen tvorac nastupiće zajedno na koncertu u Zagrebu 28. novembra u Areni. Iako je Bebek letos izjavljivao da više nikad neće pevati s Bregom, nedavno je kontaktirao sa zajedničkim prijateljima kako bi organizovali njihov susret i dogovorili se o detaljima gostovanja na nekom od nastupa na velikoj turneji.

 

- Bebek je govorio ružno o Bregoviću samo da bi izreklamirao i prodao svoje koncerte u Zagrebu i Beogradu. Neki ljudi su ga savetovali da će dobiti prostor u medijima ako bude pljuvao po bivšem saradniku i kolegi. Pošto je svirka odlično prošla, odlučio je da pozove zajedničke prijatelje i da konačno sedne s Goranom za isti sto. Predložio je da bude gost na turneji Orkestra za svadbe i sahrane u Zagrebu i da s trubačima otpeva neke od najvećih hitova Bijelog dugmeta - kaže neimenovai izvor Kurira.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo, Hello! hellomagazin