Nikola Đuričko prvi put u mjuziklu kao ser Lanselot

Nikola Đuričko prvi put u mjuziklu kao ser Lanselot

Autor: | 17/11/2015

0

Kako sam kaže za "Blic", motiv da prihvati ulogu je bio - sve. Pošto nikada nije imao priliku da igra u mjuziklu, čuveni brodvejski “Spamalot” koji je pisao Erik Ajdl pokazao se kao ideana prilika. Premijera će biti u Sava centru 22. novembra,

Pored toga što će pevati, Nikola Đuričko će morati i da pokaže plesno umeće. Kako kaže, njemu nije bilo teško, ali su zato njegove kolege imale mnogo teži posao, koji su lako savladale.

- Treba kondicije za ovakve stvari. Niko ne očekuje da istrčimo maraton, ali bilo bi zgodno napraviti par pirueta a ne zadihati se.

Naš poznati glumac je objasnio zašto je bitno učiti nove generacije ovakvom humoru, a ne onom koji godinama „neguju“ naše televizije:

- Nije naš posao da podučavamo generacije, to nek rade porodica i drugari. Mi nudimo belosvetsku stvar i sigurni smo da postoji publika za to. A što se tiče TV-a, važno je da shvatimo da mi držimo daljinski, naša je sloboda šta ćemo gledati, niko vas ne tera da gledate sadržaj koji vas ne zanima. Potrebna je veština i pamet da savladate tu slobodu. Mnogo puta sebe uhvatim da piljim u tu spravu bez ikakvog razloga, a da samo jednim pritiskom na dugme mogu da učinim da sav taj užas nestane.

Komentari (0)

Loading
, Foto:hello! hellomagazin