Suzana Mančić: Zbog veridbe svoje kćerke sam i srećna i tužna

Suzana Mančić: Zbog veridbe svoje kćerke sam i srećna i tužna

Autor: | 21/11/2015

0

 

Suzana Mančić je sa svojim emotivnim partnerom boravila u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je posetila Njujork, Vašington i Boston. Atraktivna voditeljka pratila je verenika Simeona, koji je putovao zbog poslovnih obaveza, dok je ona iskoristila priliku da uživa u obilasku turističkih zanimljivosti.

- Odlučila sam da se pridružim Simeonu na njegovom poslovnom putu kako bih po ko zna koji put obišla Njujork, ali i videla Vašington i Boston u kojima ranije nisam bila. Iako smo na putu proveli svega osam dana, mnogo toga sam obišla, a u Beograd sam se vratila veoma umorna, ali puna lepih uspomena. Sa Simeonom sam se viđala samo uveče, nismo imali priliku ni da doručkujemo zajedno, jer je on imao mnogo obaveza, ali sam sebi tako organizovala svaki dan da mi je uvek bilo zanimljivo.

Prva stanica na putu poznate voditeljke bio je Njujork, grad za koji je vežu lepe uspomene i gde je dolazila još od svoje mladosti.

- U Njujorku nas je dočekalo božanstveno vreme, tako da sam imala priliku da se šetam i obilazim sve što me zanima. Bila sam u "Central-parku", ali i u čuvenim robnim kućama "Bergorf" i "Goodman", gde sam mogla samo da razgledam stvari jer su cene takve da vas odmah zaboli glava. Ono što mi je bilo najzanimljivije je čajanka koju sam imala sa našim ženama koje žive u Americi. Razgovarale smo o mojim knjigama koje one nisu imale priliku da čitaju, ali sam ponela nekoliko primeraka da im poklonim - kaže Suzana, kojoj je druga stanica bio Vašington.

- Odlazak u prestonicu Amerike za mene je bio veliki izazov jer nikada nisam bila u njemu. Osim toga reč je o administrativnom gradu koji čuva istoriju Sjedinjenih Država. Tamo sam poput klasičnog turiste obilazila grad sa mapom u ruci i vozila se turističkim autobusima. Imaju odlične memorijalne komplekse, vojna groblja, koja čuvaju uspomene na korejski i vijetnamski rat, kao i veliki broj muzeja, koje nisam imala priliku da posetim zbog malo vremena. Jako je zanimljiv i Džordž Taun, stari grad u kome su bajkovite kućice iz 17. i 18. veka, koje su me podsetile na crtani film "Ivica i Marica" - sa osmehom priča Suzana i ističe da je Vašington ispunio sva njena očekivanja.

- Moja jedina predstava o tom gradu bila je "Bela kuća" i predsednička palata koju sam obišla samo spolja, jer su od 11. septembra 2001. godine za ulazak potrebne posebne dozvole, a sve to iziskuje vreme. Vašington je prestonica u pravom smislu reči, veoma čist i uređen grad. Imate utisak da možete da jedete hranu sa trotoara, a ono što me je iznenadilo je da nema supermarketa ili kioska, jer su svi smešteni izvan grada. Ali, zato imaju izvrsne restorane i odlična mesa i ribe u kojima sam uživala, a najbolje od svega je što nisam morala da prekršim svoju liposukcijsku dijetu na kojoj sam trenutno.

Svoje intenzivno putovanje šarmantna voditeljka završila je u Bostonu, gde je takođe imala priliku da se druži sa našim ženama, ali i da obiđe najzanimljivije znamenitosti.

- U Bostonu smo se najkraće zadržali, a opšti utisak je da je to stari grad u kome se osećate kao da ste u Engleskoj. Bila sam u univerzitetskom centru "Harvard", grad sam obišla brodom, a tamo je bila organizovana i čajanka sa našim ženama sa kojima sam imala još jedno lepo druženje. To su uglavnom bile gospođe mojih godina, koje su poslovno ostvarene i uglavnom su ili razvedene i singl ili sa muževima proživljavaju novi medeni mesec, što je bilo jako lepo za čuti.

Po povratku u Beograd, Mančićeva je nastavila rad na svojoj novoj emisiji "Suzanin izbor", koja će uskoro početi da se prikazuje.

- Emisija je gotova u smislu koncepta i sponzora, a trenutno pregovaramo sa nekoliko televizijskih stanica, pa ćemo videti gde će biti emitovana - otkriva Suzana, čija se starija kćerka Teodora nedavno verila sa dvadeset godina starijim biznismenom, a uskoro planiraju i venčanje.

- Teodora je planirala da nastavi obrazovanje u Njujorku, ali se dogodila veridba i sada je trenutno sa svojim partnerom u Beču. Volela bih da ostane sa njim u Evropi, jer smatram da to više odgovara njenom karakteru i ne vidim je Americi. Šta će ona odlučiti, još se ne zna. Za sada, tek se verila i uživa, a sledi i organizacija venčanja. Mnogo sam uzbuđena zbog toga, naizmenično mi se plače od sreće i tuge. Srećna sam zbog njenog izbora, ali, s druge strane, svesna sam da to znači da se rastajem od svog deteta - zaključuje poznata plavuša.

 

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!, privatna arhiva
Tagovi: Suzana Mančić

Pročitajte još

Najnovije vesti