Poslušajte kako je Željko Vasić obradio čuvenu baladu "Sve još miriše na nju" (video)

Poslušajte kako je Željko Vasić obradio čuvenu baladu "Sve još miriše na nju" (video)

Autor: | 25/11/2015

0

Željko Vasić je obradio veoma poznatu baladu "Sve još miriše na nju" zagrebačke grupe "Parni valjak". Željko  je obradu napravio u sklopu projekta "Zvezde pevaju zvezde".

U njegovoj obradi pesma zvuči osveženo i sjajno, baš kao što su rekli članovi grupe, kada su je među prvima čuli:

- Drugačije je i dobro je! Ja kad stvaram pesmu, pravim je za sebe. Intimno i ne razmišljam dokle bi pesma mogla dobaciti. Radim je iz duše. Pa, kad se desi ovako nešto, da je neko još i obradi, savršeno – kaže kompozitor ovog čuvenog hita, Husein Hasanefendić Hus iz "Parnog valjka".

Željko Vasić nije skrivao oduševljenje, ali je dodao da mu je drago što je baš on u ovom velikom projektu otpevao baš ovu pesmu, koja se mnogo puta do sada pronašla na repertoaru na njegovim nastupima ali nikada ovako.

- Ovog puta sam prevazisao sve moguće norme i ceo projekat uradio za mesec dana. Veoma zahtevan posao, u svakom slučaju. Nadam se da ce se ljudima dopasti – rekao je Vasić.

Na pitanje s kim je bilo najjednostavnije sarađivati u ovom projektu, on kaže.

Mislim da sam imao najlagodniju saradnju sa Tonijem Cetinskim. Obradio sam mu pesmu od Atomskog skloništa "Treba imat' dušu" i kao i kod ostalih izvođača i kod njega sam se trudio da se aranžmanski prilagodim njegovom ličnom stilu u muzici. A pored toga što sam sa Tonijem komunicirao putem telefona samo, sve smo se razumeli u tri rečenice. Zadovoljan on, zadovoljan ja. Čućete – nasmejano je zaključio Vasić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: Željko Vasić