Mateja Kežman za "Hello!": Emilija i ja konačno smo prevazišli povređenost i sujetu

Mateja Kežman za "Hello!": Emilija i ja konačno smo prevazišli povređenost i sujetu

Autor: | 26/11/2015

0

Iako ima samo trideset šest godina, nekadašnji fudbaler, a sada uspešni sportski menadžer Mateja Kežman čovek je sa izuzetno bogatim životnim iskustvom. Pored vrlo uspešne karijere, koju je gradio od tinejdžerskih dana, njegov privatni život pun je turbulentnih dešavanja i izazova, sa kojima se odlučno borio. Posle razvoda od supruge Emilije pre četiri godine, njihov odnos postao je vrlo buran, čemu su doprinela i pisanja medija, koja su bila dostupna i njihovoj deci, sinovima Lazaru i Jakovu, i kćerki Aleksandri, što je Mateji predstavljalo veliko opterećenje. Narušen odnos bivših supružnika potrajao je neko vreme, ali su zarad dobrobiti dece našli način da izglade nesporazume, a o konačnom pomirenju sa nekadašnjom suprugom Mateja za magazin “Hello!” kaže:

- Normalno je da posle razvoda neko vreme postoje povređenost i sujeta, koji sprečavaju normalan odnos. Bilo je potrebno da prođe određeni period da bi to bilo ovako kako je danas, da se viđamo svi zajedno, da svakodnevno sarađujemo kao roditelji, da deca osete našu ljubav i međusobno poštovanje, a to je suština. Mnogo je energije potrebno da čovek prevaziđe sebe. Svi se mi celog života borimo sa sobom i svojim Ja, a u ovakvim situacijama čovek to mora da prevaziđe, da se spusti na zemlju i da na svoja leđa prihvati stvari kakve jesu i izbori se sa svojom gordošću. Zaista sam ponosan na sve nas.

Ova godina donela mu je veliku bol, gubitak oca Zlatka, za koga je bio izuzetno vezan. Teške trenutke delio je sa članovima porodice, decom, ali i novom izabranicom Tarom Sumonjom, uz koju je ponovo pronašao emotivni mir. Svestan da nije lako biti devojka čoveka sa biografijom kao što je njegova, Mateja ističe koliko ceni osobu koja je dugo već uz njega svim svojim bićem.
Šta Mateja Kežman kaže o svojoj novoj izabranici pročitajte u novom broju magazina “Hello!”, koji je u prodaji od ponedeljka 23. novembra.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić hello!
Tagovi: Mateja Kežman