Melina Džinović iskrena: Žene se oblače za muškarce, a Haris je taj koji prvi vidi sve moje kreacije

Melina Džinović iskrena: Žene se oblače za muškarce, a Haris je taj koji prvi vidi sve moje kreacije

Autor: | 02/12/2015

0

Kreatorka Melina Džinović objasnila je da veoma ceni mišljenje supruga Harisa Džinovića kada je moda u pitanju. Naime, kreatorka svaki novi model prvo pokaže pevaču da bi dao svoj sud. Kako kaže "žene se oblače za muškarce".

Kako ističe, put do uspeha u modnom svetu van granica naše zemlje izgleda jednostavno, ali nije baš tako:

-  Imam agenta koji me zastupa u Njujorku i Los Anđelesu, tamo imam 36 haljina, a treba da ih bude još 24. Showroom posećuju stilisti, tako je posetio i stilista od Dženifer Lopez, odabrao haljinu, ona je obukla i pojavila se u njoj... Sve to, kada se priča, zvuči jednostavno, ali nije. Problem je doći do tog koraka, priča Melina. 

A na pitanje da li suprug ocenjuje njene modele i kreacije, Melina iskreno kaže:

- Iskrena da budem, Haris je taj koji prvi uvek vidi sve moje kreacije i onda kaže koliko mu se dopada. Njegovo mišljenje mi je veoma bitno, zato često dajem njemu da ocenjuje haljine. Razlog za to je zato što mislim da žene treba da se oblače za muškarce, a ne jedna za drugu. Ta preterana mršavost je i došla tako što jedna žena govori drugoj, muškarcima obline ne smetaju toliko, oni ih vole. Tako da su moji prvi komentatori muškarci, njih četiri, pet, a Hari je prvi među njima, rekla je Melina u razgovoru za "Alo".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin hello

Najnovije vesti