Zorannah: U Americi za mnogo veće pare dobijem mnogo manje pitanja

Zorannah: U Americi za mnogo veće pare dobijem mnogo manje pitanja

Autor: | 06/12/2015

0

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah, koja se ponudila da bude cimerka pastorku Lepe Brene Filipu Živojinoviću u Americi, otkriva da je on oduševljen tom idejom, te da je njihov zajednički život već dogovorena stvar.

Iako i dalje tvrdi da su najbolji prijatelji, ipak priznaje da će upravo s njim da dočeka Novu godinu.

- Za najluđu noć sam kupila sandale i čipkanu letnju haljinu, ali Filip želi da me vodi na planinu, tako da se bojim da će tu moju odevnu kombinaciju zameniti ravne čizme i farmerke. U svakom slučaju, volim da u novu godinu uđem opuštena da bi mi cela godina bila takva, bitnije je s kim je slavim nego da se nakitim i jedva čekam da se svučem - kaže Zorana.

- On je moj najbolji prijatelj, jedan od onih koji su ostali kada sam iskristalisala osobe koje me okružuju. Raduje se mom dolasku u Ameriku i oduševljen je idejom o zajedničkom životu, samo da ja odlučim da li želim da se stacioniram u LA ili Njujorku. U svakom slučaju, vrata njegovog stana su mi otvorena - otkriva blogerka koja će život fokusirati na Ameriku.

- Potpuno mi energetski prija život tamo. Ljudi me u Americi ne pitaju zašto treba da plate za Instagram fotografiju na kojoj nosim njihov model jer taj svet je na mnogo višem nivou od našeg. Ovde moraš da se cenjkaš i objašnjavaš šta oni dobijaju time što na svom blogu stavim njihov proizvod. U Americi za mnogo veće pare dobijem mnogo manje pitanja - objašnjava Zorana.

 

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin