Jelena Gavrilović: Žena isijava kada je srećna

Jelena Gavrilović: Žena isijava kada je srećna

Autor: | 06/12/2015

0

Glumica Jelena Gavrilović naprosto zrači lepotom i harizmom, a iako nije opterećena svojim izgledom, ona ima neke trikove koji joj olakšavaju život i čine da uvek bude doterana. Duga plava kosa njen je zaštitni znak, a pored toga, ima jasno određena pravila kada je izgled u pitanju.

Na koji način negujete kosu?

- Redovnim šišanjem i određenim preparatima, to bi bilo sve. Uvek je najbolje da se konsultujete sa frizerom i vidite šta tačno odgovara vašem tipu kose. Nema veze da li su preparati skupi ili jeftini, stvar je individualna. Važno je da se pred spavanje dobro očešljate i ispletete kosu u kiku jer se tako ona ne uništava tokom noći. To je mali trik koji koristim.

Koliko pažnje posvećujete nezi noktiju, volite li dugačke ili pak preferirate diskretno namazane?

- Vrlo sam rigorozna u vezi s tim jer volim kratke i kockaste nokte. Kombinujem samo dve boje – crvenu i crnu i ne volim previše da eksperimentišem. Konzervativna sam kad je reč o manikiru.

Da li vam je važnije da održavate formu vežbanjem ili se negujete samo kremama?

- Ne mogu da kažem kako redovno vežbam, kampanjac sam i posvećujem se treninzima s vremena na vreme. Kreme su obavezne, ne mogu da zamislim da se ne namažem posle tuširanja. Suština je u onome što unosite u organizam. Ko može da se osloni na genetiku, blago njemu. Najbolje je kada otkrijete koja vam aktivnost najviše odgovara jer na taj način možete da izbegnete dosadno vežbanje u teretani. Ples je za to uvek najbolji i to je moja preporuka.

Koliko je, po vašem mišljenju, važna hidratacija organizma?

- Izuzetno je bitna. Svi znamo koliko vode treba da pijemo iako to ne poštujemo. Volim čaj i kafu, ali svela sam ih ipak na minimum. Voda je najbolje piće, to je prosto tako.

Kada najlepše izgledate?
- Kao i svaka normalna i ispunjena žena, osećam se najlepšom kada sam srećna. Tada su nebitne sve ostale stvari, to je onaj osećaj kada isijavate.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin