Isidora Bjelica proslavila 48. rođendan: Srećna sam što sam živa

Isidora Bjelica proslavila 48. rođendan: Srećna sam što sam živa

Autor: | 11/12/2015

0

Spisateljica Isidora Bjelica, koja hrabro vodi bitku s teškom bolešću, proslavila je 48. rođendan u društvu prijatelja. Bjelica je zahvalna Bogu što je doživela ovaj rođendan, a kako kaže, svim ljudima želi zdravlje i radost i napominje da je srećna što je živa.

- Prijateljica me je bukvalno kidnapovala i spremila mi iznenađenje. Želim svim ljudima u Srbiji zdravlje i radost i da shvate da sve što vidimo u drugima dobro ili loše jeste ono što je u nama - rekla je Isidora za „Alo!“ i istakla da se nada da će u ljudima vladati razumevanje i ljubav.

- Nadam se da će Srbija ostati mesto gde ćemo manje osuđivati jedne druge, već da ćemo davati ljubav i razumevanje. Kad neko prođe toliko agonija kao ja, shvati koliko se energije baca uzaludno na mržnju i osudu. Ljubav se uči kroz patnju - objašnjava Bjelica i kaže da je izvukla pouku iz svojih nedaća.

- Učim se da više nijednu lošu reč i misao ne dam nikome i srećna sam na svoj rođendan što sam živa iako sam četiri puta bila na ivici smrti. Takođe, na rođendan želim da zahvalim svim poznatim i nepoznatim osobama i vašoj redakciji što mi pomažu u mojoj borbi i što me drže svojom ljubavlju. Srećna sam što sam živa - zaključila je hrabra spisateljica.

Iako se bori s opakom bolešću, Isidora ne prestaje da piše, pa, koliko joj zdravlje dozvoljava, promoviše novi roman "Sama".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: isidora bjelica