Goran Bregović kupio vilu na Bosforu vrednu dva miliona evra

Goran Bregović kupio vilu na Bosforu vrednu dva miliona evra

11/12/2015

1

Goran Bregović ima kuće u glavnim gradovima bivše Jugoslavije, kao i u Parizu, a nedavno je sebe i porodicu častio velelepnom kućom na Bosforu, koja košta čitavo bogatstvo.

Frontmen "Orkestra za svadbe i sahrane" nedavno je kupio vilu na Bosforu, u elitnom delu Istanbula, gde su nekretnine najskuplje. Kuće u ovom kvartu jednog od najlepših gradova Evrope koštaju oko milion i po evra, a Bregović je svoju platio dva miliona.

Imanje u vlasništvu porodice Bregović s jedne strane izlazi na moreuz koji razdvaja Evropu i Aziju, a s druge na šumu. U njemu muzičar boravi tokom leta i kad završava poslove u Turskoj.

- Nedavno sam s prijateljima bila u Turskoj i obilazili smo lokacije na kojima je snimana serija "Hiljadu i jedna noć", u Srbiji poznatija kao "Šeherezada". Kad smo plovili Bosforom, vodič iz Turske nam je kazao da kuću u ovom delu grada, gde žive popularni glumci i bogataši, ima i jedan Srbin, i to Goran Bregović. Turisti iz Srbije odmah su počeli da zapitkuju vodiča da im pokaže tačno koja je njegova kuća i koliko košta. Kao iz topa naveo je da je čuo da je poznati muzičar vilu platio dva miliona evra, i da je to normalna cena za taj deo Istanbula - kaže neimenovani izvor, a piše "Kurir".

Bregović ima kuće širom sveta, u Beogradu, Parizu, Zagrebu i Sarajevu. Muzičar je velika zvezda u Turskoj, a popularnost mu je donela saradnja sa Emirom Kusturicom u filmovima "Dom za vešanje", "Arizona drim" i "Podzemlje". Pre nekoliko godina radio je muziku za ostvarenje "Mustafa", za koji je scenario napisao i režiju uradio turski novinar Kan Dundar.

Komentari (1)

Loading
Vekosava 23:26 20.05.2021
Odgovori

Pa kada ti je uspomena na sirotinju, možeš da usrećiš neku sirotinju, malom nekretninom, baš malom....pa da ti bude puno srce, a i toj porodici....

, Foto:Svet&Style/Bojan hellomagazin
Tagovi: goran bregovic

Pročitajte još

Najnovije vesti