Ekskluzivna ispovest Save Miloševića za novi “Hello!”: Maja mi je vratila osmeh na lice

Ekskluzivna ispovest Save Miloševića za novi “Hello!”: Maja mi je vratila osmeh na lice

Autor: | 14/12/2015

0


Kada je početkom novembra na ličnom profilu na „Fejsbuku“ objavila fotografije sa proslave svog rođendana, voditeljka Maja Manojlović nije ni slutila kakvu će buru u medijima izazvati to što se na njima, između ostalih, našao i fudbalski as Savo Milošević.

Par koji je neposredno pre toga započeo emotivnu vezu odlučno je odbijao da daje komentare za medije o svom odnosu, koji poslednjih nedelja intrigira domaću javnost. Zbog činjenice da je još u braku sa suprugom Vesnom sa kojom ima troje dece, Nikolu, Isidoru i Borisa, javnost je Savu etiketirala kao nevernog muža, a Maja je istog trenutka dobila epitet ljubavnice.

I dok su mediji nagađali o njihovom odnosu, poznato televizijsko lice i potpredsednik „Fudbalskog saveza Srbije“ vešto su izbegavali predstavnike „sedme sile“, usredsređeni na razvijanje svog odnosa, koji je iz dana u dan sve intenzivniji. Posle višenedeljnog ćutanja, odlučili su da prvi put javno progovore o romansi koja im se neočekivano desila, ali intenzitetom koji je poslednja dva meseca pretvorio u pregršt divnih zajedničkih trenutaka.

Na početku razgovora otkrivaju šta ih je motivisalo da posle dužeg ćutanja najzad progovore o svojim emocijama, ali i okolnostima koje im u pojedinim životnim segmentima nisu išle naruku.

Savo: Želim da kažem da je “Hello!” bio naš jedini izbor da iznesemo našu priču na videlo, zbog izuzetne korektnosti i profesionalizma koji su pokazali prema meni i mojoj karijeri, kao i prema Maji tokom niza godina. Suština ovog intervjua je da kažemo kako stoje stvari, direktno i iskreno, da više ne bi ostavljali prostor za razne neistine.

Kako su vaši najbliži reagovali na saznanje da ste zajedno?

Savo: Moji najbliži znaju moju priču odranije i znali su kada je brak došao u fazu da ne funkcioniše. Zaista su bili presrećni što se nešto desilo, ne znajući koliko je to ozbiljno i ne zalazeći u detaljnu priču. Zajedničko razmišljanje svih bilo je da su konačno na mom licu videli sreću. Za to je zaslužna ova žena pored mene.

U medijima se pojavila vest da bivša supruga ne želi da vam da razvod.

Nastavak razgovora pročitajte u novom broju magazina “Hello!”, koji je u prodaji od ponedeljka 14. decembra.

(Zabranjeno preuzimanje teksta i fotografija bez dozvole redakcije “Hello!”)

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Mirko Tabašević

Najnovije vesti