Ana Ivanović teši Bastijana: Zagrljeni na tribinama pratili utakmicu

Ana Ivanović teši Bastijana: Zagrljeni na tribinama pratili utakmicu

Autor: | 22/12/2015

0

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger podržavaju jedno drugo kad god im se za to ukaže prilika, pa je tako naša teniserka bila uz svog dečka na tribinama kada nije mogao da igra jer je suspendovan zbog tuče na terenu.
Golupčići su prisustvovali utakmici Mančester junajteda, za koji, inače, igra Bastijan. Njegov tim igrao je protiv Noriča i izgubio sa 1:2 na svom terenu, zbog čega je srpski zet bio razočaran, piše Alo.rs.

Ana i Švajni su sa tribina glasno navijali, ali se naša proslavljena teniserka i nije baš pokazala kao talična za klub svog dečka. Ivanovićeva je bila velika podrška svom dragom kada su ga suspendovali, pa je zato i pristala da sa njim krene na utakmicu kako bi zajedno podržali njegov klub.

Podsećanja radi, srpska teniserka i nemački fudbaler planiraju da naredne godine stanu na ludi kamen. Švanštajger je već nekoliko puta dolazio u Beograd, gde je upoznao i Aninu porodicu. Kako je Ivanovićeva nedavno otkrila, fudbalske utakmice je počela da prati onog momenta kada je započela vezu sa fudbalerom, koji nju takođe prati u stopu kada su njeni mečevi u pitanju. Ivanovićeva se nalazila na “Stad de Frans” u Parizu u trenutku kada se dogodio teroristički napad u njegovoj blizini. Na Tviteru je objavljena fotografija na kojoj se teniserka vidi iza novinara tokom njegovog uključenja u program. Ana je tada bila na stadionu jer je njen dečko igrao utakmicu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/twitter