Lepa Brena i Boba Živojinović: Nismo pogrešili što smo izabrali jedno drugo

Lepa Brena i Boba Živojinović: Nismo pogrešili što smo izabrali jedno drugo

Autor: | 26/12/2015

0

U današnje vreme kada nije iznenađenje da se porodica raspadne posle samo nekoliko meseci, folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović intimnom žurkom proslavili su 24 godine od kada su se venčali.

Premda su mediji nakon venčanja davali polovične šanse da će njihov brak opstati, njih dvoje su nedavno proslavili 24 godine zajedničkog života, ovog puta u Americi. Supružnici su otputovali u Majami još pre Dana zahvalnosti kako bi proveli taj američki praznik sa njihovim sinom Stefanom koji tamo studira. Iako je dve i po decenije dugu bračnu zajednicu Brene i Bobe pratilo mnoštvo uspona i padova, danas s osmehom na licu evociraju uspomene na početak devedesetih godina prošlog veka, kada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

- Drago mi je da nismo pogrešili što smo izabrali jedno drugo. Kada smo se one čuvene 1991. godine venčali, počinjao je raspad Jugoslavije, bilo je tužno, a ja sam ispala kolateralna šteta. Prognoze medija o opstanku našeg braka bile su pola-pola, ali radujem se što je vreme pokazalo da smo bili u pravu. Obično ljudi kada se žene i udaju misle da je to do smrti, međutim, život pravi neke druge planove – priča Lepa Brena koja je u svim lepim, ali i onim teškim situacijama pronalazila podršku u svom suprugu, proslavljenom teniseru Slobodanu Bobi Živojinoviću.

- Nas dvoje bili smo oslonac jedno drugom svih ovih godina i kad je bilo najlepše, ali i najteže. Jer, dok je teško, obično imate najmanje prijatelja, a kada je lepo i lako, mnogo je onih koji se bore za ulaznicu da budu pored vas. Što smo stariji, svesniji smo toga da smo odnegovali pravo prijateljstvo između nas.

Posle teških trenutaka koje je imala tokom poslednjih nekoliko godina kada joj je iznenada preminuo otac Abid, a potom i majka Ifeta, ali i nakon što je dva puta lomila ruku, Lepa Brena odlučila je da reorganizuje prioritete i sada otkriva kako će njen život ubuduće izgledati.

- Kad sam prošle godine po drugi put slomila ruku, odlučila sam da se to više ne dešava. Imam hiperaktivni mozak i često se pitam kako je moja majka izdržala sa mnom. Verovatno sam se dosta trošila na karijeru, ali i porodicu, pa nisam stizala da razmišljam o sebi. Sada sam uskladila brzinu mozga i pokreta, samo da me zdravlje posluži i biće svega – zaključuje Lepa Brena.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti