Lina Danam: Krasiće naslovnicu novog Vogue-a

Lina Danam: Krasiće naslovnicu novog Vogue-a

Autor: | 10/01/2014

0

Zvezda serije "Girls" Lina Danam po prvi put naći će se na naslovnici poznatog modnog magazina "Vogue". Dvadesetsedmogodišnja glumica krasiće februarsko izdanje ove "modne biblije". Iako ove vesti nisu zvanično potvrđene, mediji su saznali da je urednica "Vogue"-a Ana Vintur odobrila ovu odluku i pristala da se Lina nađe na naslovnici, a tome u prilog govori i činjenica da se pojavila na premijeri treće sezone ove popularne serije pre dva dana u Njujorku.
Ana se na crvenom tepihu pojavila u šarenom krznenom kaputu modne kuće Prada u pratnji svoje kćerke Bi Šafer, koja je velika obožavateljka serije "Girls". Bilo je vidljivo da je u veoma prijateljskim odnosima sa postavom serije, i pozirala je sa Linom na crvenom tepihu.
Portparol "Vogue"-a nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje da li će se glumica pojaviti na naslovnici nobog izdanja, koji će se u prodaji naći od 22. januara. Ipak, izvori su medijima otkrili da Ana Vintur obožava seriju "Girls" i da ovom naslovnicom želi da privuče mlađe čitaoce. Glasine o ovoj saradnji pojavile su se još u oktobru, kada je organizovala večeru za glumačku postavu kako bi ubedila Linu da se nađe u njenom magazinu.
- Ana pokušava da ubedi Lenu kako bi upoznala publiku nove generacije sa brendom Vogue. Čak je spremna da zbog toga prekrši tradiciju, i da je stavi na naslovnicu, iako se ona sa svojim izgledom ne uklapa u oblik tela koji se uglavnom nalazio u Vogue-u tokom istorije - rekao je izvor.
Ako su ove glasine istinite, Lina će biti jedna od retkih dama sa oblinama koje su uspele da se nađu na naslovnoj strani lista.

Autor: Life Content
Foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin