Bijonse: Novi album dostupan i u Srbiji

Bijonse: Novi album dostupan i u Srbiji

Autor: | 10/01/2014

0

Nakon što je Bijonse nedavno iznenadila sve i objavila peti studijski album nazvan po sebi samoj, album je u digitalnoj prodaji oborio sve rekorde. Samo prve nedelje skinuto je više od milion primeraka, pa je time postao dosad najuspešniji album ove pevačice i najbrže prodavani album u istoriji iTunes-a. Nakon digitalnog uspeha, isto se očekuje i od fizičke prodaje, a srpske fanove razveseliće vest da je album dostupan i kod nas.
Na albumu se nalazi 14 novih pesama i 17 video materijala nastalih širom sveta: u Hjustonu, Njujorku, Parizu, Sidneju i Rio de Žaneiru.
- Ja vidim muziku... To je više od onoga što samo čujem. Kada se povežem s nečim, odmah dobijam vizualizaciju ili seriju slika koje su povezane s osećanjima, uspomenom na detinjstvo, mislima o životu, mojim snovima ili fantazijama. I sve je to povezano s muzikom – objašnjava Bijonse nastanak vizuelnog albuma.
Albumom želi da se još direktnije približi obožavateljima, bez filtera:
- Osećala sam da ne želim da niko sem mene kaže kada će moj album biti objavljen. Želela sam da izađe onda kada je spreman i dođe mojim obožavateljima od mene.

Kratki video pogledajte na njenoj zvaničnoj Fejsbuk stranici:

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još