Kejt Apton: Ne upoređujem se sa svojim koleginicama

Kejt Apton: Ne upoređujem se sa svojim koleginicama

Autor: | 10/01/2014

0

Kejt Apton trenutno važi za jednu od najuspešnijih modela, pošto je krasila naslovne strane čuvenih magazina kao što su "Vanitiy Fair" i "Vogue". Ipak, ona tvrdi da nije dozvolila da je slava promeni, te da u poslu kojim se bavi na svoje koleginice ne gleda kao na konkurenciju.
- Ne upoređujem se sa drugim modelima. Smatram da je modeling zapravo posao u kojem se takmičite sa samim sobom, kako bi ste postali najbolji što možete - rekla je ona za magazin "V".
I pored toga što je sada veoma uspešna u svom poslu, na početku karijere Kejt je imala dosta poteškoća pošto su je 2012. godine odbili čelnici brenda "Victoria's Secret". Direktorka modne revije ove kuće tada je objasnila da je Kejt "poput žene fudbalera, sa previše plavom kosom i licem koje svako sa dovoljno novca može da kupi." Uprkos tome što su je ove reči veoma pogodile, Kejt je uspela da se probije u svetu modelinga i da dobije prestižnu naslovnicu lista "Sports Illustrated".
- Ne smete da zaboravite da sam ja imala 19 godina kada mi je to rečeno, i da sam bukvalno istog dana dobila naslovnicu za "Sports Illustrated". Tako da u prvom trenutku to nije mnogo uticalo na mene. Ali na kraju me je ipak pogodilo, jer nisam navikla da mi mediji poklanjaju toliko pažnje. Nikada je nisam upoznala, pa te reči nisam očekivala. Tako sam se upoznala sa životom u centru pažnje javnosti i time što će ljudi koje ne poznajem uvek imati mišljenje o meni - istakla je ona-
Pored modelinga, Kejt razvija i svoje glumačke sposobnosti. Uskoro će se pojaviti u filmu "The Other Woman" sa Kameron Dijaz.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: kejt apton Model

Najnovije vesti