Šaja LaBaf: Najavio povlačenje iz javnog života

Šaja LaBaf: Najavio povlačenje iz javnog života

Autor: | 10/01/2014

0

Šaja LaBaf, koji se trenutno nalazi u središtu skandala zbog plagijata, objavio je putem Tvitera da se povlači iz javnosti.
- Zbog nedavnih napada na moj umetnički integritet, u potpunosti se povlačim iz javnog života. Šaljem ljubav onima koji su me podržavali - napisao je 27-godišnji glumac.
Zvezda filma "Transformersi" dospeo je u centar pažnje javnosti kada je navodno plagirao sadržaj crtača stripova Danijela Klavsa za svoj kratki film. Nakon što se zbog toga izvinio Klavsu u brojnim porukama za koje su mnogi smatrali sarkastične, LaBaf je nakon toga angažovao i pilota koji je u vazduhu svojim avionom ispisao reči "Žao mi je, Danijel Klavs" na nebu iznad Los Anđelesa.
Tokom poslednjih nekoliko godina, glumac je izazivao šokantne reakcije javnosti zbog svog neobičnog ponašanja. Prošle godine odustao je od uloge u jednoj predstavi u Brodveju, navodno zbog neslaganja sa kolegom Alekom Boldvinom. Mediji su pisali o tome da preteruje u pripremama za svoje uloge, pa je tako nedavno objavljeno da se tokom snimanja svog novog filma "Fury" nije kupao, što nije prijalo njegovom kolegi Bredu Pitu.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Šaja Labaf